KOCAELİ İZMİT'TE, SUÇLULAR YAKALANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İzmit ilçesindeki olaylarda 8 kişi yakalandı.

KOCAELİ İZMİT'TE, SUÇLULAR YAKALANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İzmit ilçesindeki olaylarda 8 kişi yakalandı.

13 Mart 2025 Perşembe 08:27
KOCAELİ İZMİT'TE, SUÇLULAR YAKALANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İzmit ilçesindeki olaylarda 8 kişi yakalandı. HG (Çocuğun Cinsel İstismarı Suçundan15 Yıl), NA (Dolandırıcılık Suçundan2 Yıl1 Ay) başta olmak üzere arama kararı bulunan suçlular, İzmit ilçe ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması ile ilgili gelişmelerin devam ettiğini belirtiyor. İzmit belgesinin operasyonlarla sertifikalarının adaletin dağıtılması, halkın huzuru ve güvenliğinin sürdürülmesi amaçlanıyor. Emniyet güçlerinin, İlimizin genelinde suçla mücadelenin sürekliliğinin sürdürülerek kararlılığını gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:
SUÇLULAR YAKALANDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38