BAŞSİAD, 5 yılını planlıyor

Geçtiğimiz yıl kurulan ve her geçen gün büyüyen Başiskele Sanayici ve İş Adamları Derneği, düzenlediği çalıştayda yeni yol haritasını üyelerle birlikte belirledi

BAŞSİAD, 5 yılını planlıyor

Geçtiğimiz yıl kurulan ve her geçen gün büyüyen Başiskele Sanayici ve İş Adamları Derneği, düzenlediği çalıştayda yeni yol haritasını üyelerle birlikte belirledi

27 Ekim 2015 Salı 10:15
 BAŞSİAD, 5 yılını planlıyor

BAŞSİAD'tan bir ilk daha

İşadamı Barış Arat´ın önderliğinde geçtiğimiz yıl kurulan ve Başiskele´nin ilk `SİAD´ı olma özelliği taşıyan BAŞSİAD, kısa sürede büyüdü ve düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başardı. BAŞSİAD son olarak ta geçtiğimiz hafta sonu Kartepe Green Park Otel'de çalıştay gerçekleştirdi. Çalıştaya BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, Genel Sekreter Şener Özen ve yönetim kuruluda katıldı.

ÜYELER İLGİ GÖSTERDİ

Üyelerin büyük ilgi gösterdiği çalıştay, 6 oturum halinde gerçekleştirildi. Yıllık eğitim planlamaları ve fuar takviminin de masaya yatırıldığı çalıştayda; üyeler arasında iletişimin daha da kuvvetlenmesi amacıyla adımlar atılması kararlaştırıldı. TÜYAP'ın ilimizde gerçekleştireceği SANTEK'16 fuarıyla ilgili olarak ta değerlendirmelerde bulunuldu.

YENİ DÖNEM YENİ PROJELER

Çalıştay sonrasında değerlendirmede bulunan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, "Kurulduğu günden bu yana giderek büyüyoruz. Bu doğrultuda da gelecek planlamalarımızı bu çalıştayla masaya yatırmak istedik. Çünkü üyelerimizin fikirleri bizler için çok önemli. Yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projeleri onlara anlattık.

5 YILI PLANLIYORUZ

Çok yararlı ve faydalı bir çalıştay oldu. Üniversite ile iş birliğinin arttırılması, TÜYAP'ın ilimizde gerçekleştireceği SANTEK'16 fuarlarında yer almamız gibi konular büyük ilgi gördü. TÜYAP yetkililerinden de bu konuda bilgi aldık. Biz sadece bugünü değil, önümüzdeki 5 yılı da düşünerek bir planlama yapıyoruz. İlerleyen günlerde yeni adımlar atacağız ve bunu kamuoyuna da duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.10.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38