Derince AK Parti tek yürek

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı geçtiğimiz gün geniş bir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Organizasyonda eski Bakan Nihat Ergün hazır bulunurken yapılan toplantıda hem birlik mesajı verildi hem de çalışmalarla ilgili değerlendirme yapıldı

Derince AK Parti tek yürek

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı geçtiğimiz gün geniş bir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Organizasyonda eski Bakan Nihat Ergün hazır bulunurken yapılan toplantıda hem birlik mesajı verildi hem de çalışmalarla ilgili değerlendirme yapıldı

09 Mart 2014 Pazar 10:22
Derince AK Parti tek yürek

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı, önceki gün Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla bir araya geldi. Teşkilatta geçmişte görev alan ve halen aktif görevlerini sürdüren üyelerin katıldığı toplantıda eski Bakan Nihat Ergün hazır bulundu. Ayrıca organizasyona AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, AK Parti Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, İl ARGE Başkanı Ahmet Berberoğlu, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, ilçe yöneticileri, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Ark, geçmişte görev yapan ve hala görevini sürdüren teşkilat mensuplarının hep birlikte çalışması gerektiğini aktardı.

 

ALEMDAR’DAN BULUT’A DESTEK

Geçmişte görevi Ali Haydar Bulut’tan devraldığını aktaran AK Parti Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, “Bir dönem önce bu görevi Ali Haydar Bulut’tan devralmıştım. Şimdi de nasip oldu o bizden devralacak. Ama bunun için hep birlikte çalışmalıyız. Makamlar gelip geçicidir. Bizler gideriz başkaları gelir. Amaç Ali Haydar Bulut’u seçmek olmamalı. Tabi arkadaşımızın göreve gelmesini isteriz. Fakat bu istikrarın sürmesi için projelerimizin devam etmesi için AK Parti için çalışmalıyız. Hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunmak için hep beraber mücadele etmeliyiz” şeklinde konuştu. Konuşmasının sonunda Bulut’a başarılar dileyen Aziz Alemdar, seçimlerden AK Parti’nin zaferle ayrılmasını temenni etti.

 

HEDEF YÜZDE 50’Yİ GEÇMEK

Derince’ye iz bıraktıklarını belirten AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, “Yerel seçimlerde bir oyla kazanacakmış gibi çalışmalıyız. Sizler bunu bilen tecrübeli arkadaşlarımızsınız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bir oyu gider neredeyse buluruz. Türkiye’nin ilerlemesini, gelişmesini arzu etmeyen insanların nasıl çalıştıklarını biliyoruz. Onun için yüzde 50’yi geçmeyi hedefliyoruz. Sizlerin de destekleriyle istikrarın sürmesi için bu hedefimizi gerçekleştirmeliyiz. Bu seçimlerde söz konusu Ali Haydar Bulut’un seçilmesi meselesi değildir. İstikrarın devam etmesi ülkemizin ilerlemesi noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

 

TEDAVİ YOLLARINI BİLİYORUZ

Millete ve memlekete hizmet etmek için AK Parti’yi kurduklarını dile getiren eski Bakan Nihat Ergün, “Ülkemizin çok eksikleri vardı. Milletin etrafında bütünleşeceği bir parti kurmak gerekiyordu. İyi bir lider iyi bir kadro gerekiyordu. AK Parti bunu başardı. 21. yüz yılın hemen başında kurulan bir partiyiz. Partimizin her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızın bu hizmetlerde payı var. Anadolu karış karış hizmetlerle donatıldı” dedi. Kimsenin siyasi birikimini yok edemeyeceğini belirten Ergün, “Her problemin kaynağını ve tedavi yollarını biliyoruz. 30 Mart seçimleri Türkiye için bir kilometre taşıdır. Bu seçimlerde sadece Belediye Başkanlarını, Meclis üyesi adaylarımızı seçmeyeceğiz” diye aktardı.

 

YANLIŞ YAPAN HESABINI VERECEK

Bazı kişilerin suçu önlemek yerine bunları siyasi amaçlarla kullandığını söyleyen Ergün, “Polis hırsızın eve girmesini önlemekle görevlidir. Suçun büyümesine yaygınlaşmasına, siyasi amaçlarla kullanılmasına göz yumamayız. Böyle bir yapı güvenlik teşkilatı olamaz. Emniyette, yargıda böyle bir yapı kabullenilebilir mi? İşini yapmayan ve yanlış yapan herkes bunun hesabını verecek. Siyasiler yanlış yapınca bunun hesabını hem sandıkta hem de yargıda veriyor. Buy yanlışı yapanlarda bunun hesabını vermeli. Yaptığı hataların hesabını vermeyenler var” diye konuştu.

 

ŞEFFAF BİR YÜZYILDAYIZ

Şimdiki siyasi mücadelenin kontrolsüz, ahlak dışı ve yönetilmesi çok zor bir mecrada sürdüğünü söyleyen Nihat Ergün, “İnsanların kafasını karıştıracak yaklaşımlara izin veremeyiz. Her şey aydınlanacaktır. Hiçbir şey karanlıkta kalmaz. 21. yüzyılda hiçbir şey gizli kalmaz. 30 Mart önemli bir tarih. Bu yüz yılda gizlilik diye bir şey yok. Bu yüzyıl şeffaflık yüzyılıdır. Kayıt dışı siyaset olmaz. Her şey kayıt altında olacak. Ne siyasi partiler ne cemaatler ne devlet kurumlarında çalışanlar kayıt dışı çalışma gerçekleştiremezler. Devlet içerisinde görev alanlar mezhebini meşrebini dışarıda bırakmasını öğrenecek. Devlet hepimizin ortak mekanizması ve idealidir” dedi.

 

BİR TEK AK PARTİ VAR

Türkiye’nin büyümeye devam etmesi için yaşanan problemlerin sağlam bir iradeyle aşılması gerektiğini belirten Ergün, “Bizler kişiler için çalışmıyoruz. Kişi için siyaset yapmıyoruz. Ali Haydar Bulut seçilsin diye çalışmıyoruz. Tabiî ki arkadaşımızın bu göreve gelmesini istiyoruz. Bizim ideallerimiz, ilkelerimiz, değerlerimiz var. Bunlar için çalışıyoruz. Bu millet bu ülke bu devlet var olmaya devam edecek. Türkiye’ye hizmet edecek ne başka bir parti var ne de başka bir lider. Bir tek AK Parti var, Bir tek Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan var. Bizler hizmetlerimizi belki çok iyi anlayamıyoruz ama milletimiz çok iyi anlıyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 09.03.2014 10:23
Anahtar Kelimeler:
AkTekDerinceYürekParti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38