DEVLET TEŞVİKLERİNİ, ÖĞRENME FIRSATI KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA!

Körfez Ticaret Odası (KTO), Üyelerini bilgilendirme ve destekleme misyonunu sürdürmeye devam ediyor.

DEVLET TEŞVİKLERİNİ, ÖĞRENME FIRSATI KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA!

Körfez Ticaret Odası (KTO), Üyelerini bilgilendirme ve destekleme misyonunu sürdürmeye devam ediyor.

09 Mayıs 2025 Cuma 10:29
DEVLET TEŞVİKLERİNİ, ÖĞRENME FIRSATI KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA!

Körfez Ticaret Odası (KTO), Üyelerini bilgilendirme ve destekleme misyonunu sürdürmeye devam ediyor. Bu yetenek, 13 Mayıs Salı günü KTO hizmet binasında düzenlenecek olan "Devlet Teşvikleri Bilgilendirme Programı"nda büyük ilgi görüyor. Programda, iş dünyasının en çok paketleri üzerine Ticaret Bakanlığı'nın teşvikleri, Yatırım Teşvik Belgeleri, AR-GE İhtiyaç Merkezi Destekleri, İhracat Teşvikleri ve KOSGEB Destekleri gibi önemli konular ele alınacaktır. Uzmanların sunumlarıyla birlikte etkinlik amacı, Üyelerin ekonomik olanaklar konusunda daha fazla saklanmalarını ve birleştirilebilme desteklerinden maksimum seviyede faydalanabilmelerini sağlar.

Körfez Ticaret Odası, bu tür etkinliklerle bilgi birikimini artırarak iş dünyasındaki rekabeti artırıyor güçlerini artırmayı hedefliyor. Programa katılan üyelerin, yatırımlarını planlayan, ihracat faaliyetlerini gerçekleştiren ve devlet desteklerinden yararlanan kişilerin olmaları bekleniyor. Devlet Teşviklerinden faydalanmak isteyen herkesin katılabileceği programda, tarafından sunulan bilgiler sayesinde iş seçenekleri daha istikrarlı adımlarla atılması ve başarılı uygulamaya gerçekçi yaklaşım hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38