Başkanlardan Gebze’de teşekkür ziyareti

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Köşker, Gebze’de esnaf ziyareti yaparak desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti

Başkanlardan Gebze’de teşekkür ziyareti

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Köşker, Gebze’de esnaf ziyareti yaparak desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti

04 Nisan 2014 Cuma 14:42
Başkanlardan Gebze’de teşekkür ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, Gebzelilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

ESNAF VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyareti yapan ve hayırlı işler dileyen Başkanlar, vatandaşlarla sohbet etti.

BİRLİKTE BAŞARDIK

Verdikleri büyük desteklerden dolayı Gebzelilere teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, alınan başarı ve yapılan hizmetlerde tüm kent halkının katkısı olduğunu vurguladı. “Birlikte başardık” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz inanıyoruz ki kentimize yaptığımız en ufak bir hizmette bile halkımızın emeği vardır. Tüm yapılan yatırımla verilen emekler halkımızın eseridir. 30 Mart’taki büyük başarı da halkımızın kendi kendini ödüllendirmesidir. Bu başarı halkımızın başarısıdır” şeklinde konuştu.

 HİZMETLERE DEVAM

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hizmetlere büyük bir hızla devam edeceklerini söyledi. Yerel seçimlerde kazananın Gebze halkı olduğunu söyleyen Başkan Köşker, “Bize destek veren halkımızı yine yanıltmayacağız. Bize oy verenler kadar vermeyenlerin de başkanıyız. Herkese eşit şekilde hizmet götürmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 04.04.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38