banner36

Silahla olmadı, bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgi ve iddalara göre; Olay dün gece saatlerinde Osman Yılmaz Mahallesi 633 sokakta meydana geldi.

Silahla olmadı, bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgi ve iddalara göre; Olay dün gece saatlerinde Osman Yılmaz Mahallesi 633 sokakta meydana geldi.

01 Haziran 2015 Pazartesi 12:08
 Silahla olmadı, bıçaklayarak öldürdü

Rüştü Y. Feryat Yakar isimli kişi ile evde tartışmaya başladı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Sinirleri hakim olamayan Rüştü Y.  yanında getirdiği silahını çekerek Feryat Yakar'a ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlar ise Feryat Yakar'a isabet etmedi. Feryat Yakar yaşanan olay sonrasında evden çıkarak kaçmaya başladı. Rüştü Y. ise Feryat Yakar’ın peşini bırakmadı ve apartman girişinde yakalayarak çeşitli yerlerinden bıçakladı.

 HASTANEDE ÖLDÜ

Yaşanan olay sonrasında Feryat Yakar kanlar içinde yere yığılırken, zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredekiler hemen 112 ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yapmış olduğu ilk müdahalenin ardından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Feryat Yakar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise Rüştü Y.’yi yapmış olduğu sıkı takip sonucu olayın hemen ardından yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.  (Demokrat Gebze)

Son Güncelleme: 04.06.2015 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38