Büyükakın’ı duygulandıran sürpriz

Büyükakın, memleketi Karamürsel’de karşılaştığı sürpriz karşısında 30 yıl önceki anısını hatırlayarak, gençlere teşekkür etti

Büyükakın’ı duygulandıran sürpriz

Büyükakın, memleketi Karamürsel’de karşılaştığı sürpriz karşısında 30 yıl önceki anısını hatırlayarak, gençlere teşekkür etti

19 Aralık 2018 Çarşamba 12:49
Büyükakın’ı duygulandıran sürpriz

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel ziyaretinde duygulandıran bir sürprizle karşılaştı. AK Parti Karamürsel Gençlik Kolları Teşkilatı, Büyükakın’a 30 yıl önce Ereğli Sahili’nde tekne ile balık yakalarken çekilmiş bir fotoğrafını, ahşaba yakılmış tablo olarak hediye etti.

BENİ O GÜNLERE GÖTÜRDÜNÜZ
Sürpriz karşısında fotoğrafa bakarak duygularını ifade eden Büyükakın, “Üniversiteyi kazandığım ilk yıllardı. Yaz tatilinde Ereğli’ye gelirdim. Bu tekne ile çok balık tuttuk bu sahillerde. Sabah balık tutardık, öğlen denize girerdik, acıkınca ise tuttuğumuz balıkları yerdik. Güzel bir hatıra oldu benim için. Beni o günlere götürdünüz. Çok teşekkür ederim, o zamanlar çokta gençmişim” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner34

banner39

banner37

banner38