Körfez’de Birlik Var

Başkan Baran, Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Körfez’de Birlik Var

Başkan Baran, Siyasi Partileri Ziyaret Etti

17 Ağustos 2016 Çarşamba 13:11
 Körfez’de Birlik Var
 Körfez’de Birlik Var

Başkan Baran, Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  darbeci zihniyete karşı sergiledikleri dik duruş, milli birlik ve beraberliğe sağladıkları destek nedeniyle Siyasi Parti ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, CHP, MHP, SP ve AK Parti binalarında gerçekleştirdiği ziyaretleri esnasında partilerin yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra Körfez’i yakından ilgilendiren konularda ziyaret esnasında karşılıklı olarak görüşüldü. Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu terör belasından kurtulmanın tek yolu birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Başkan Baran, tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.

Başkan Aydın’ın İlk Durak CHP

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de bulunan siyasi partileri ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Baran ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette İsmail Baran, “ Öncelikle hepinizi saygı, sevgi ile selamlıyorum. 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından haince bir planla gerçekleştirilmeye çalışılan bir darbe girişimi yaşadık. Körfez Belediye Başkanı olarak, 15 Temmuz ‘da yaşanan hain darbe girişimi karşısında birlik ve beraberlik vurgusunu dilinizden düşürmediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik daim olduğu sürece bizi kimsenin bölmesine Allah’ın izni ile izin vermeyeceğiz. “ dedi.
CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, memnuniyetlerini de ifade etti.

MHP’ye Teşekkür Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, siyasi partileri ziyareti kapsamında ikinci durağı Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Baran’ı, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve partililer karşıladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyaretinin amacının 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine ve cuntacılara karşı dik duruşları için teşekkür etmek olduğu belirtirken, şu ifadelere değindi. “  15 Temmuz’dan bu yana, MHP'nin cuntacılara karşı duruşu ve tavrı takdire şayandır. Bizde, MHP Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret ederek teşekkürlerimizi iletmek istedik. Darbe yapmaya çalışan vatan hainleri, bizim bölüneceğimizi düşündüler. Ama millet olarak, siyasi partiler olarak, vatanımızı, bizleri bölmeye çalışanlara çok büyük bir ders verdik. Bizim ecdadımız, hafife alınacak bir ecdad değil. Tarih yazış bir ecdad. Bizde böyle bir ecdadın torunlarıyız. Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah. Bizleri ilçe başkanlığınızda ağırladığınız için teşekkür ederiz. “ dedi.
Birlik ve beraberlik mesajı veren MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

SP’ye Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  daha sonra Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  SP Körfez İlçe Başkanı Faruk Coşkun ve Yönetimi tarafından karşılanan Başkan Baran,  ziyaretle ilgili amaçlarını burada da dile getirdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ FETÖ terör örgütüne karşı, birlik ve beraberlik vurgusunu dile getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza buradan acil şifalar diliyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Aziz Türk milletini, ne FETÖ, ne PKK, ne DEAŞ, ne YPG bölmedi, bölemez. Bizleri ilçe başkanlığınızda ağırladığınız için teşekkür ederim. “ dedi.
SP Körfez İlçe Başkanı Faruk Coşkun ve Yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Baran’dan AK Parti’ye Teşekkür

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak, partilileri selamladı. Toplantı esnasında İsmail Baran, “Fetullahçı terör örgütü tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin ardından darbeci zihniyete karşı sergilediğiniz dik duruş, milli birlik ve beraberliğe sağladığınız katkı, 26 gün boyunca Demokrasi Nöbetlerimizin yılmaz bekçileri olan siz değerli AK Parti Körfez İlçe Teşkilatımızın tüm kademelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sabahın ilk ışıklarına kadar, diğer siyasi parti temsilcilerimiz ile omuz omuza demokrasi nöbetimizi tuttuk.  Tüm Dünya’ya nasıl güçlü bir Devlet, Millet olduğumuzu en güzel şekilde gösterdik. Allah hepinizden, milletimizden ve bu Ümmet’ten razı olsun. İlçe Başkanlığında ve toplantınızda bizleri ağırladığınız için şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.
AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.08.2016 13:16
Anahtar Kelimeler:
Körfez’deVarBirlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38