banner36

Sarıdoğan’ın koltuğu fokur fokur kaynıyor

Bu fotoğraf karesi Körfez’i şaşırttı.

Sarıdoğan’ın koltuğu fokur fokur kaynıyor

Bu fotoğraf karesi Körfez’i şaşırttı.

25 Mart 2014 Salı 20:44
Sarıdoğan’ın koltuğu fokur fokur kaynıyor

Tabanınızın tolerans sınırını zorluyorsunuz Sayın Sarıdogan. Su kaynadı mı taşar. Siyasette de durum aynı. Çok kaynadınız mı taşarsınız. Ya da taşırırsınız.  Yani tahamulleri zorlarsınız.Mesela zamanında MHP Körfez ilçe başkanı Ahmet Mercan vardı. İki dönem üst üste  ilçe başkanlığı yapıyordu. Ama ne oldu? Sayın Mercan ikinci dönem mazbatasını aldığında gitti Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partili yöneticileri ve üyeleri şaşırttı. Neden gitti ? Niçin gitti ?  Kimse anlam verememişti. MHP’liler bu durumu hazmedememişlerdi. Peki ne oldu?   MHP’lilerin de sabrı taştı ve kimse kabullenemedi. Başkan Mercan koltuğundan oldu. Allah kimseye taşan başkan vermesin.

       Körfez Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’ı da bu yönü ile Ahmet Mercan’a benzetiyorum. Bundan altı ay önceye kadar gerçekten yaptığı muhalefetiyle KÖRFEZ de değindiği konularla gerçekten de başarılı buluyordum. Ama ne olduysa birkaç ay önce muhalefeti kesti. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’la kanka oldu. İşte ne olduysa da bundan sonra oldu. Çok iyi bir ilçe başkanı idi. İdi diyorum çünkü benim gözümde ve kendi tabanında artık bırakın ilçe başkanı olmayı siyasetçi bile olamaz. Niye mi? Niye olacak. O da kalktı Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Ünal Aktaş’ı yanına alıp seçimlerde rakip olduğu Ak Parti’nin Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Herkesi şaşırttı. Ak Partililer ve Saadet Partililer  bu ziyarete anlam veremediler.

 

Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?

Ne işi vardı şimdi Recep Sarıdoğan’ın Yunus Pehlivan’ın makamında. Hem de daha seçim çalışmalarına start vermeden. Hem de yanına Saadet Partisi’nin Körfez Belediye başkan adayını alaraktan. Ey Sarıdogan sen Saadet Partisini ne kadar zor duruma soktuğunun farkında değil misin? Allah sana akıl fikir versin  Sarıdogan  Bak senin Büyükşehir Belediye Başkan adayın Birol Aydın, Karaosmanoglu’na ziyarete mi gitmiş? Hergun gazete manşetlerinde “Kayıp on yıl, bunlar bu işleri beceremediler” diye eleştirip muhalefetini yapıyor. Keza İzmit Belediye Başkan adayın Zafer Mutlu da başarılı muhalefetini sürdürüyor. Ama sen ne yaptın. Ak Partililer bile Recep Sarıdoğan kadar hızlı olamadı bu konuda. Mesela, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem  Recep Sarıdoğan’dan sonra gitmiştir İsmail Baran ile Yunus Pehlivan’ın yanına. Sahi neden gittin Recep Bey Ak Parti’nin Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın yanına. Ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Sadece ben düşünmüyorum ha senin tabanın ve kamuoyu da bunu düşünüyor. Gazeteci olmam münasebetiyle bana da sesli düşünmek işi düşüyor. Aslında cevaplarım var da bana mantıklı gelmiyor. Senin mantıklı bir açıklaman vardır herhalde. Saadet Partisi’nin tabanı ve kamuoyu bu buluşmanın açıklamasını bekliyor.

 

Sarıdoğan mesela neden gitmiş olabilir.

Çok nazik birisindir o yüzden olabilir mi?

Yada Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile kankasınız büyük muhabbetiniz vardır

o yüzdendir.

Yada  “Başkanım Ak Parti sizin gibi adamı nasıl aday göstermez. Gerçekten çok üzüldük biz sizin adaylığınızı bekliyorduk” diye mi?

Yada “bak Başkanım bizim adayımız da Ünal Aktaş bey tanıştırayım” diye mi ?

Yok yok Sayın Sarıdoğan herhalde adresi şaşırdı. Körfez Belediyesini sanırım hala Refah Partili belediye zannediyor. Onun içinde muhalefet yapmayı kesmiş durumda.

Yada çalışmalara başlamadan önce Yunus Pehlivan’dan icazet almaya gitmişsinizdir.

Olabilir mi?  Ne dersin ?

Yada siz bütün ilçe yönetiminizi ve başkan adayınızı sanırım bize destek olun diye götürdünüz herhalde Yunus Pehlivan’ın yanına.

 Neyse siz söyleyin de partinizin tabanı da kamuoyuda  rahat etsin, millet de rahat etsin.

Buyurun söz sizde… Bakalım bu davranışınızın mantıklı açıklamasını nasıl yapacaksınız.  Hep birlikte  göreceğiz. Tabi bu durumu açıklayabilirseniz.

 

Son Güncelleme: 18.04.2014 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
himmet 2014-03-26 19:20:16

GAZETE DEN FOTOĞRAFLARI GÖRDÜM İNANAMADIM VE ŞAŞIRDIM DOĞRUSU SARIDOĞAN DAN BUNU BEKLEMEZDİM. gerçekten de haber cuk diye oturmuş rezi̇l etti̇ saadet parti̇si̇ni̇ bakalim nasil açiklayacak düştüğü durumu

Avatar
ahmet 2014-03-27 13:23:49

sayın ahmet zeki bey bu yazıyı kaleme almadan evvel keşke ülkemizin ve ilçemizin ne kadar gergin bir seçim geçirmiş olduğunu aklınıza getirmiş olabilseydiniz.yazınızda gazeteci olarak diye bir söz kullandınız bence gazeteci olarak böyle bir ziyareti bu şekilde yorumlamasaydınız size daha çok yakışırdı

Avatar
ahmet 2014-03-27 13:30:11

ahmetzeki bey gerçekten gergin bir ortamda ancak akp ve sp lileri bu kadar birbirine düşman edebilirsiniz bu yazıyı kaleme almadan sp tabanından kimle konuştunuz da bu ziyareti böyle yorumladınız

Avatar
körfezli 2014-03-27 18:58:05

sarıdogan o koltuğu derhal terk et. o koltukta hangi yüzle oturacaksın sen

Avatar
huseyın 2014-03-27 19:17:22

tabi̇i̇ ya muhakkak akp li̇lerle i̇ş yapiyordur ONUN İÇİN DE MUHALEFET YAPMIYORDUR

Avatar
MEHMET 2014-03-27 19:29:41

pehlivan onada bağlantı yapmıştır. MERCAN'a da bağlantı yapmıştı. hiç şaşırmadım. pehlivan büyük adam helal sana pehlivan

banner39

banner37

banner38