TOKİ hak sahipleri, isyan etti

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleşen anahtar teslim töreni Sepetçi TOKİ konutlarında gerçekleşti.

TOKİ hak sahipleri, isyan etti

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleşen anahtar teslim töreni Sepetçi TOKİ konutlarında gerçekleşti.

19 Mart 2024 Salı 07:11
TOKİ hak sahipleri, isyan etti

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleşen anahtar teslim töreni Sepetçi TOKİ konutlarında gerçekleşti. Ancak, törende hak sahipleri mağdur olduklarını belirterek isyan etti. Programda sembolik olarak sadece 5 kişiye anahtar teslimi yapılmasına tepki gösteren hak sahipleri, büyük bir gerginlik yaşandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut, vatandaşları sakinleştirmek için çaba gösterdi.

Dışarıda yapılan konuşmaların ardından Bakan Özhaseki, hak sahipleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi. Hak sahipleri, kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ve mağdur edildiklerini belirtti. Bakan Özhaseki ise, yaşanan sıkıntıları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Programın sonunda, hak sahipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda bazı çözüm önerileri ortaya atıldı.

Hak sahipleri, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi ve hak ettikleri şekilde konutlarına kavuşmaları için yetkililerden destek istedi.

Sepetçi TOKİ'de hak sahipleri,

Biz büyükşehire gidiyoruz Tahir Bey'e ulaşamıyoruz.

Sepetçi TOKİ'de hak sahipleri, neden davet edilmedi? Biz mağduruz. Anahtar teslimini zar zor yaptırdık önce eve giremedik müteahhit geldi. Elektriğimiz de kesikti." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38