Trese dayanamadı canına kıydı

Başiskele'de oturan 24 yaşındaki Özge Kahraman, intihar ederek yaşamına son verdi

Trese dayanamadı canına kıydı

Başiskele'de oturan 24 yaşındaki Özge Kahraman, intihar ederek yaşamına son verdi

30 Eylül 2016 Cuma 17:29
Trese dayanamadı canına kıydı

 Başiskele Yeşilkent Mahallesi'nde  bir kadın kafasına dayadığı silahla intihar etti. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Yaklaşık 1 buçuk yıl önce Rize’den ilimize taşınan, TÜPRAŞ işçisi Recep ve Nevin Kahraman çiftinin 2 çocuklarından biri olan Özge Kahraman, evde kimsenin olmadığı sırada kafasına dayadığı silahla intihar etti. Genç kızın yakınları ise genç kızın kapıyı açmaması üzerine eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı.

 

KPSS'YE HAZIRLANIYORDU

Karadeniz Teknik Üniversitesi Resim  Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan  ve bir dönem İzmit Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu'nda usta öğreteci olarak çalışan Özge Kahraman, KPSS sınavına hazırlanıyordu. Evde olduğu halde genç kızın kapıyı açmamasından  şüphelenen yakınları yangın merdiveninde evin balkonuna çıktı. Kapının içerisinden içeriyi gören genç kızın yakınları, onun kafasından kan aktığını görünce düşüp yaralandığı sanıp durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Bir yolunu bulup içeriye giren genç kızın yakınları, onun intihar ettiğini fark edince sinir krizleri geçirdi.

 

KİMSE ANLAM VEREMEDİ 

Çevresi tarafından çok sevilen Özge Kahraman’ın  intihar etmek için hiçbir nedeninin bulunmadığı ve KPSS sınavına hazırlandığı öğrenildi.  Polis olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunurken, cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası cenaze otopsi için Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 30.09.2016 17:30
Anahtar Kelimeler:
SınavStres
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38