Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Büyükakın, yetim çocuklar ve yakınlarıyla iftarda buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla yetim çocuklar ve yakınlarına iftar programı düzenledi.

 

 

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı ekiplerince, Antikkapı Restoranda düzenlenen iftar programına Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İHH Kocaeli Temsilcisi İsmail Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bürokratları, STK temsilcileri, yetim çocuklar ve yakınları katıldı.

 

“HUZUR İÇİNDE BİR DÜNYAYI RABBİM BİZLERE GÖSTERSİN”

Açılış konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, başta İHH olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Büyükakın, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.  Allah hepimizi sevdiklerimizle beraber bayrama eriştirsin. Daha güzel, daha mutlu ve huzur içinde bir dünyayı Rabbim bizlere göstersin.” ifadelerini kullandı. 

 

“YETİMLERİN YANINDAYIZ”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da hem devlet olarak hem de sivil toplum kuruluşlarıyla yetimlerin yanında olmaya gayret ettiklerini söyledi. Yetimlerin her türlü sorunlarını çözmenin ve yanlarında olmanın en önemli görevleri arasında yer aldığını belirten Yavuz, “Kocaeli sosyal politikalar anlamında çok şanslı bir şehir. Hem Büyükşehir Belediyemizin hem ilçe belediyelerimizin hem de Valiliğimizin tüm çalışmaları özellikle toplumun dezavantajlı kesimlerini kucaklayabilecek boyutta.” dedi. Program dua okunmasıyla son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.