Akçaray’da alt yapı çalışmaları başladı

Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta çalışmalara başlandı

Akçaray’da alt yapı çalışmaları başladı

Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta çalışmalara başlandı

08 Aralık 2015 Salı 10:48
Akçaray’da alt yapı çalışmaları başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları başladı. Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta deplase çalışmalarına başlayan ekipler, güzergahta bulunan kanalizasyon, elektrik, doğalgaz, telefon, yağmur ve içme suyu gibi tüm alt yapıların yerini değiştirecek.

 YAHYA KAPTAN’DAN BAŞLADI

Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta yapılan çalışmalar kapsamında yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Bir şeritten trafik akışının sağlandığı Salkım Söğüt Sokak’ta asfalt trimer kazısına başlandı. Kazınan asfalt kamyonlara yüklenerek çalışma bölgesinden alınırken, asfalt kazı çalışmalarının ardından Akçaray güzergah hattı altındaki elektrik, doğalgaz, su ve kanalizasyon gibi alt yapıların yerleri değiştirilecek. Tramvayın geçeceği güzergah altında hiçbir alt yapı bulunmayacak.

 TRAFİK AKSATILMIYOR

Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta trafik akışının engellenmemesi için yol tek şeritli olarak akmaya devam ediyor. Salkım Sokak’taki çalışmaların tamamlanması sonrası Hanlı Sokak’ta çalışmalara başlanacak. Çalışmalar esnasında trafiğin aksamaması için yer yer alternatif güzergâhlara trafik akışı yönlendirilecek. Çevreyi ve trafiği en alt seviyede etkilemek için çalışma planları hazırlanıyor.

 

Son Güncelleme: 08.12.2015 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38