BELSA’DA PANAYIR GÜNLERİ BAŞLADI

İzmit merkezdeki en büyük alış veriş merkezlerinden Belsa’da panayır günleri başladı.

BELSA’DA PANAYIR GÜNLERİ BAŞLADI

İzmit merkezdeki en büyük alış veriş merkezlerinden Belsa’da panayır günleri başladı.

23 Ekim 2015 Cuma 15:43
 BELSA’DA PANAYIR GÜNLERİ BAŞLADI

 Geçen yıl da düzenlenen ve büyük ilgi gören Belsa Panayır günleri 3 Kasım Salı gününe kadar devam edecek. Panayır günlerinin başlaması nedeniyle bir tören düzenlendi. Törene İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin, KOTO Başkanı Murat Özdağ, İzmit Kent Merkezi Başkanı Ahmet Aydın ile işyeri sahipleri katıldı. 

Aynı zamanda Belsa AVM Yönetim Kurulu Başkanı da olan İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut yaptığı konuşmada “  eskiden Belsa’ya kimse gelmezdi. Yaptığımız çalışmalarla Belsa’nın imajını değiştirip burasını  cazibe merkezi haline getirdik. İmaj değişikliğinin en büyük faydasını esnaflarımız görmektedir. Bu sene 2.sini düzenlediğimiz Belsa Panayır günleri esnaflaırmöıza  bereket ve bol kazanç getirsin” dedi. KOTO Başkanı Murat Özdağ ile İzmit Kent Merkezi Başkanı Ahmet Aydın da yaptıkları konuşmada, vatandaşları Belsa Panayır günlerine davet ettiler. Mehteran takımının gösterisiyle start alan panayır günlerinde esnaflar önemli oranda indirimler uyguluyor.

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38