DOĞAN 4 YILINI ANLATTI NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  4 yılda yaptıklarını düzenlediği toplantıyla kamuoyuyla paylaştı. Başkan Doğan’ın yapılan hizmetleri anlattığı geniş katılımlı toplantısı SEKAPARK’taki Antikkapı Deniz Restaurant’ta gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu bilgilendirme toplantısında konuşan Doğan “ halkımıza  ne vadettiysek hepsini yerine getirmenin rahatlığı ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

DOĞAN 4 YILINI ANLATTI NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  4 yılda yaptıklarını düzenlediği toplantıyla kamuoyuyla paylaştı. Başkan Doğan’ın yapılan hizmetleri anlattığı geniş katılımlı toplantısı SEKAPARK’taki Antikkapı Deniz Restaurant’ta gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu bilgilendirme toplantısında konuşan Doğan “ halkımıza  ne vadettiysek hepsini yerine getirmenin rahatlığı ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:46
DOĞAN 4 YILINI ANLATTI  NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

SANAYİ KENTİNDEN TURİZM KENTİ İZMİT’E

İzmit’in 3 bin yıllık zengin bir tarihi geçmişi bulunduğunu anlatan Başkan Doğan “ Roma, Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine tanıklık etmiş medeniyetler beşiği İzmit, yıllarca sanayi kimliği ile anılmaktaydı. Doğası ve tarihiyle birçok değere sahip bu şehir ne yazik ki sanayileşmenin beraberinde getirdiği göç, çarpık yapılaşma, güvenlik, çevre kirliliği ve kaynakların yanlış kullanımı gibi sorunlar yumağı ile mücadele etmeye çalışan bir şehir olmuştur. Hayatı ve zamanı hızlı yaşayan, üreten, istihdam eden ülke ekonomisine bütün varlıklarıyla hizmet eden sanayinin kalbi olan İzmit’in artık tarih, kültür ve turizm şehri kimliğiyle de ön plana çıkmasını istiyoruz. Bunun için de göreve geldiğimiz ilk günden beri projeler hazırlayarak 70’den fazla tarihi eserin restore edilmesini sağladık. Adeta açık hava müzesi niteliğinde ki Akçakoca Osmanlı Meydanımızı Tarih Turizmine kazandırdık. Tarih, sanat ve kültürün iç içe yaşandığı Kültür Tepesi 2. Etap, İzmit’in en güzel yerlerinden birisi oldu. Tarihimize sahip çıktık, 25 çeşmemizi onarıp, hizmete sunduk. Yok olmaya mahkum bırakılmış hatta üzerine apartman dikilmiş Yeni Hamamın restorasyonunu tamamlayarak tarihe ve şehir turizmine kazandırdık.

Kentim İzmitim Turları ile 9 bin vatandaşımızı yaşadıkları şehri daha yakından tanımalarını sağladık. Tarihi Baç Binasını restorasyonunu tamamlayarak şehrimize bir değeri daha kazandırdık.  Türbe ve cami restorasyonlarımızı tamamladık.

MEYDANLAR GÜZELLEŞTİ

Kırmızı Otobüs turları ile Kocaeli halkına ve şehrimize gelen turistlere tarihi yerlerimizi gezdiriyoruz.

14 taksi durağını yeni ve modern yapısıyla Turizm Şehri İzmit’e yakışır hale getirdik. Daha estetik bir İzmit için Akmeşe Meydanı,  İkizli Çeşme Meydanı,  Üçyol,  Kuruçeşme Meydanı,  Acısu Parkı ve çevresi,  Kültür Tepesi Sanat Meydanı ve çevresi,  Sırrıpaşa Caddesi,  Kapanca Sokak, Akçakoca Meydanın da cephe iyileştirme çalışılmalarını tamamladık. Turizm Şehri İzmit hedefimiz doğrultusunda Otogar ve Cumhuriyet Parkı’nda turizm danışma büroları açtık. Sokakta Sanat Var etkinlikleriyle artık şehrimiz hem tarihle,  hem kültürle hem de turizmle anılmaya başlandı” şeklinde konuştu.

YENİ BİR İZMİT

İzmit Belediye Başkanı,   2009 yerel seçimlerden sonra beş belediyenin birleştirilerek tek çatı altında toplandığını hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü ; “ Yine yeniden “Yeni bir İzmit” diyerek İzmit Belediyesi’ni kurduk. İlk günden itibaren İzmit’imizi tarihi geçmişine, doğal güzelliklerine, kültürüne ve adına layık olarak dünyada tanınan marka bir şehir yapmak için var gücümüzle çalıştık. Bir yandan şehrin ana sorunları olan alt-üst yapı gibi acil çözüm bekleyen hizmetlere odaklanırken, diğer yandan da belediyecilikte yeni bir soluk, yeni bir anlayış getirdik. Bu amaçla çıktığımız hizmet yolunda başta Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, Büyükşehir’imizin, meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın ve tabi ki

                                                                                 

İzmit halkının desteğiyle klasik belediyecilik kalıplarının dışına çıkarak, uluslararası anlayışta çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride bıraktığımız ikinci dönemimizin hizmetlerle dolu dört yılını size anlatırken söyleyecek çok şeyimiz var ama tek cümle ile özetlemeye çalışırsak “İzmit’i dünya da tanınan marka bir şehir haline getirmeye çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Geride bıraktığımız ikinci dönemin 4 yılının her gününde İzmit’in geleceği için büyük ve önemli adımlar attık. Yaptıklarımızı anlatmaya kelimeler yetmeyebilir. Ancak İzmit’i nasıl ilmek ilmek işlediğimizi kısaca paylaşmak gerekirse;

ÖNCELİKLE GÜÇLÜ BELEDİYE

İzmit Belediyesi; kaynakları israf etmeyen hizmeti, insana, zamana ve şehrin geleceğine saygıyı esas alır. Yalnızca şehrin altyapı hizmetleriyle değil, aynı zamanda şehirde yaşayan herkesin, aidiyet duygusunu yüceltici, şehriyle gurur duyan bir atmosferi oluşturacak çalışmaları kararlı, adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirir. Ekonomik kararlılıkla büyümeye başladık. 20 yıldır işçisine borçlu belediye imajını ortadan kaldırdık. Çalışanına ve esnafına borçsuz bir belediye olmanın gururunu yaşıyoruz. 60 milyon liralık belediye bütçemizi 255 milyon liraya yükselttik.  Geçmişten gelen borç yapısını da yapılandırdık. İşçi, esnaf ve tüccar alacakları ödendi.

Sarbaş ve Bakaş şirketlerini vergi borcu dahi olmayan, kasasında parası olan şirketler haline getirdik. Önceki yıllardan kalan borçları ödemiş olduk ve 3 yıl içerisinde devlete vergi borcu olmayan bir kurum haline gelmesini sağladık. 70 milyon lira borcu 40 milyon liraya indirdik. 

Halkla iç içe, interaktif yönetim anlayışı gereği makamda değil sokakta belediyecilik yapıyoruz. Hafta da iki gün düzenli olarak başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimizle mahallelerimize giderek adım atmadık cade sokak bırakmıyoruz. Böylelikle hem ihtiyaçları tespit ediyor, hem de yapılanları yerinde görüyoruz. Böylelikle bir çok kararı halkımızla birlikte veriyoruz.

İLKLERİN BELEDİYESİ

Türkiye de ilklerin Belediyesi olduk, olmaya devam ediyoruz.

Türkiye de ilk defa belediyemiz tarafından kurulan ve artık bütün belediyelerde zorunlu hale getirilen Muhtar Hizmet Masası’nı kurduk. 2009 yılında kurduğumuz Muhtar Hizmet Masası sayesinde 8 bin talebe en hızlı şekilde cevap verdik.    Muhtarlar için yurt içi ve yurtdışı gezileri düzenleyip, modern ofisler ve muhtarlar günü kutlamaları yapıyoruz. 81 ilden 1100 muhtarı şehrimizde ağırlayarak muhtarlar gününü birlikte kutladık.  Yine bir ilk olan okul idarelerinin ve aile birliklerinin en büyük destekçisi olan Okul Hizmet Masası’nı kurduk. Sadece okul için kurduğumuz teknik ekiple okulların musluk, elektirik, boya ve fayans gibi tamir ve bakımlarını yapıyoruz.

100 BİN ÇOCUĞA HAKLARI ANLATILDI

Son dönemde toplumsal olarak en çok konuşulan ve üzerinde hassasiyetle durulan çocuk istismarı ve çocuk hakları konularına yıllar öncesinden dikkat çekerek, 100 bin çocuğumuza haklarını ve istismarı anlattık. Bunun için  Çocuk Hakları Masası ve Çocuk Hakları Okulu’nu kurduk. Türkiye’de yapılmayanı yaptık, yapmaya devam ediyoruz.

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

70 bin çocuğumuzun bisiklet hayalini gerçekleştirdik. Sağlıklı gelecek nesil ve sporu desteklemek için 30 bin basketbol topunu çocuklarımıza hediye ettik. Belediyemizin ödüllü projesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezimizden şehir içi ve şehir dışından gelen 25 bin vatandaşımız faydalandı. Türkiye’de ilk defa kamu eliyle açılan Genç Girişimciler Merkezimizde 3 bin gencimizi eğittik ve genç girişimciler yetiştirdik. 

Deprem gerçeğini unutmamak ve unutturmamak için Türkiye’nin ilk kendi alanında dünyanın ilk Deprem Anma ve Farkındalık Müzesini şehrimize kazandırdık. Türkiye’de ve Avrupa’da kadına yapılan en büyük yatırım olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni yaptık. Aile Rehberlik Merkezimizde bin kişiye danışmanlık

hizmet verdik. Yine bir ilke imza atarak Türkiye’nin ilk Üniversiteli Pazarı’nı, öğrencilerimizin hizmetine sunduk.

                                                                                 

SÖZÜMÜZ SÖZDÜ

Akmeşe’yi yıllardır beklediği doğalgaza kavuşturduk. Tarihi günün sevincini  Akmeşeli vatandaşlarımızla birlikte yaşadık.

 İlçe Belediyesi olarak Cedit Mahallemizde Türkiye ye örnek bir kentsel dönüşüm başlattık, çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. MİA Projesiyle İzmit yeni kent merkezi planlama çalışmalarını tamamlandık.

KÖYLÜNÜN HİZMETİNDE

Türkiye de ilk defa belediyemiz tarafından kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile bütün köylerimizde binlerc vatandaşımıza veteriner hekim ve yüksek ziraat mühendisi ile başta tarım ve hayvancılık olmak üzere bilinçlendirme eğitimleri verdik. Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak dedik ve Örnek Köy Projesini başlattık. Yassıbağ Kargaköy ve Çayırköy Hocaoğlu’nda cephe iyileştirme projesini tamamladık. Arıcılık kursları açtık. 200 den fazla kişiye verdiğimiz eğitimlerle arıcılık konusunda bilinçlenmelerini sağladık. Kursa katılan herkese kovan ve donanım hediye ettik. Bal günleri etkinliği ile arıcılığın önemine dikkat çektik. Köylerimizdeki çeşmeleri onarıp yeni çeşmeler yaptık. Pişmaniye Festivalleri ile yurtiçi ve yurt dışında İzmit Pişmaniyemizin tanıtımını yapıyoruz.

Türkiye de ilk defa başlattığımız uygulama ile binalara yağ tutucu takma zorunluluğu getirdik. Daha temiz ve daha yaşanabilir İzmit için başlatılan proje ile 3100 konuta yağ tutucu takıldı. Türkiye’nin en Modern Hayvan Pazarı’nı yaptık. Deniz Festivali düzenledik, vatandaşlarımızı denizimizle ve deniz etkinlikleriyle buluşturduk. Engelleri ortadan kaldırıp engelli gençlerimizin istihdamını sağladığımız Down Kafe’yi açtık.

KADIN DOSTU BELEDİYE;

Kadın Dostu Belediye olarak 940 kadına 940 bin TL’lik mikro kredi desteği sağladık. Yine Mis Kokulu Kazançlar Projemizle onların istihdamına destek veriyoruz. Evlilik Okulumuzda 1200 çiftimize evlilik öncesi eğitim verdik. Artık bir halk üniversitesine dönüşen İZMEK kurslarımızla 52 kurs merkezinde, 95 branşta, 100 bin vatandaşımıza mesleki ve beceri eğitimleri verdik. Türkiye’nin iş garantili ilk Pastacılık Okulu’nu kurduk. Şehrin  4 farklı noktasında kurduğumuz bebek bakım kabinleri ile annelerimizin hijyenik şartlarda bebeklerinin ihtiyaçlarını gidermesine imkan tanıyoruz. Kadın Meclisimiz 80 üyesi ile birlikte kadınlarımızın sosyal hayata katılımları ve eğitimleri konusunda çalışmalarını yürütüyor.

Suriyeli mülteci kadınlara kendi paralarını kazanabilecekleri Şam Mutfağı Projemizi hayata geçirdik.

Toplu nikah etkinlikleriyle resmi nikahı bulunmayan 1000 çiftimizin resmi nikâhlarını gerçekleştirdik.

ÜLKENİN GELECEĞİNE YATIRIM

15 bin öğrencimize Etüt imkânı sağladık. Okullarımıza

çok amaçlı salonlar, kütüphaneler, öğretmenler odası, Atatürk köşeleri, veli bekleme yerleri kazandırdık.  Çocuklarımız için  sadece kendilerine ait olan Oyun Sokağı’nı açtık. Sporun her dalını destekledik, 4 satranç okulumuzda 8 bin çocuğa satranç eğitimi verdik. 2 farklı noktadaki sokak kütüphanelerimizle okumayı teşvik ediyoruz. 2 milyon öğrenciye Pişman Çocuk Dergisi hediye ettik. 40 bin öğrenciye milli birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu aşılamak amacıyla “genç vefa” eğitimleri verdik. Gençlere yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördük. 5 Gençlik Merkezimizi hizmete sunduk. Tepeköy Öğrenci Yurdumuzu açarak, gençlerimize yeni bir yuva kazandırdık. GençBank ile toplum yararına fikri olan gençleri bir araya getirerek proje üretmelerine imkan sağlıyoruz. Türkiye’de ilk defa açtığımız Speaking Cafe ile çocuklarımızın yabancı dil öğrenmelerini sağlıyoruz. Kafeden  4 yılda 40 bin gencimiz yararlandı. Sarısu Gençlik Kampımızda  30 bin gencimizi buluşturduk.

Genç-İz birimimiz de Euorodesk merkezi olarak 15 bin gencimizi Avrupa fırsatları konusunda bilgilendirdik. İşverenler ve iş arayanların temel sorunlarını ortadan kaldırmak ve yerelde işsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla İzmit İstihdam Merkezi’ni açtık.  Sporun ve Sporcunun Dostu Belediye Olduk.

                                                                                 

Verdiğimiz destekle İzmit Belediyespor  Bayan Basketbol ve  güreş takımları şehrimizin gururumuz oldu. Yüzme paralimpik, jimnastik, futbol, izcilik, basketbol okulu, wakeboard ve atletizm olmak üzere 9 branşta 700’ün üzerinde lisanslı sporcu ile İzmit’imizi spor alanında da tanıtıyoruz. 18 noktaya yaptığımız spor tesislerimizle amatör spora ve sporculara katkı sağladık. Şehrimizin yeni yaşam alanı olan Gölkaypark’ta 2 bin 700 metre yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, piknik ve yeşil alanlar yaptık. Altınkemer Paşa Yağlı Güreşleriyle ata sporuna destek oluyoruz.

BİSİKLET ŞEHRİ İZMİT

46 km bisiklet yolu, 504 noktada bisiklet park yeri, 248 akıllı bisiklet durağını şehrimize kazandırdık. İzmit artık bisiklet şehri olarak anılmaya başlandı. Başta öğrenciler olmak üzere on binlerce kişiye bisiklet eğitimleri verdik.  Kocaeli’nin ilk Aquapark’ını şehrimize kazandırarak, çocuklarımızın hizmetine sunduk. Ağustos ayından itibaren 25 bin vatandaşımız tesisimizden faydalandı. “Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın” projesi ile de 4 bin öğrenciye  yüzmeyi öğrettik.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLDUK

Şehrin 11 noktasındaki emekli evimizde 55 bin emeklimizi misafir ettik. 5 bin bakıma muhtaç vatandaşımıza belediyemizin sıcak dost elini uzattık.7 noktadaki çorba çeşmelerinden milyonlarca vatandaşımız sıcak çorba içti. Toplumumuzun her kesimine dokunan yüzlerce konuda 50 bin kişiyi çeşitli etkinliklerle bilgilendirdik. Solo Türk’ün nefes kesen gösterisiyle kurtuluş günlerimize ayrı bir heyecan kattık. Halkımız konaklara layık diyerek, 23 mahalle ve 10 köy konaklar yaptık. 300 cami ve 4 cemevlerinin genel temizliğini ve tadilatlarını yapıyoruz. Belediyemizce 282 camiye tente yapıldı.

Bütün mahallelerde eski Ramazan coşkusunun yaşanmasını sağlıyoruz. İhtiyaç sahibi, vatandaşlarımıza verdiğimiz İzmit Kart ile market ve giyim alışverişlerinde harcama imkanı sağlıyoruz. Taziye çadırı ve cenaze evlerine yaptığımız yemek yardımı ile zor günlerinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. 8600 cenaze yakınına 195 bin kişilik yemek desteğinde bulunduk. Yaşlı ve hasta bakım hizmeti en çok  dua aldığımız hizmetlerden biridir. Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi ile din görevlimizi Yunanistan ve Makedonya’ya götürdük.500 din görevlimize tablet dağıttık.

MODERN PAZARLAR

Pazarcılarımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi ve vatandaşlarımızın kaliteli alışveriş imkânına kavuşabilmesi için 11 bölgemize kapalı pazarlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Kocaeli’nin ilk Ekolojik Pazarı’nı İzmit’te kurduk. Hayvan Dostu belediye olarak şehrimizin 11 yerinde beslenme noktaları, 3 noktasında sokak hayvanları beslemek amacıyla geri dönüşümlü mama kabinleri yerleştirdik.

Arızlı-Akpınar-Kabaoğlu-Üçtepeler’de  475 hektar alanı imara açtık. Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlanarak hak sahiplerine tapuları verildi.

Belediyemize değer katmaya devam ediyoruz. 43.5 Milyon liralık ihdas oluşturduk.

64 Esnafımıza ‘Örnek İş Yeri Belgesi’,  80 Esnafımıza da “Teşekkür Belgesi” verdik.

Daha hızlı ve etkin belediye hizmetleri için 10 milyon liralık yatırım ile araç filomuzu yeniledik. Büyükşehir Belediyemiz ile ortak olan Tramvay projesi ile ulaşımda yeni dönem başlattık.

Şehrimiz ve hemşerilerimiz için daha fazla ne yapabilirizi  toplumumuzun tüm kesimleriyle  birlikte düşündük  ve; Kentlilik Bilinci Çalıştayı’yla şehre aidiyet için toplumun birçok kesimini bir araya getirdik. Spor Şurası ile İzmit’in spor geleceğini konuştuk. Milli Birlik ve Kardeşlik Marmara Buluşmasının ev sahipliğini üstlenerek Türkiye’nin dört bir yanından gelen Roman Derneklerini şehrimizde misafir ettik.

40 BİN KİŞİ KÜLTÜR GEZİSİNDE

Kültür gezileriyle 40 bin vatandaşımızı Bursa, İstanbul, Konya Adıyaman ve Çanakkale’ye götürdük.

Kızıltepe, Diyadin, Arakan olmazsa İzmit’te olmaz dedik ve kardeş elimizi uzattık;  Hizmet Kapınızda, Çorba çeşmesi,  Cep sinemaları,  Diyadin Çocuk Dergisi,  Bisiklet ve basketbol Topu Dağıtımı,   Fidan dağıtımı,  park ve peyzaj düzenleme,  meslek edindirme kurslarımız ve daha bir çok proje ile bölgelere dokunduk.

                                                                                 

UNUTTURMAMAK İÇİN

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için;  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Muhtar Mete Sertbaş Parkı’nı yaptık. Kuruçeşme’deki kültür merkezine demokrasi Şehidimiz Erol Olçok’un ismini verdik.

BELEDİYEYE ULAŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY

250 bin Sosyal medya kullanıcısına ulaşıyoruz. 95 bin Süper Hizmet Masası Talebi, 420 Mahalle inceleme gezisi ve 4200 Başkana Mektup alınarak gerekli geri dönüşler yapıldı. 8 yıldır Hizmet Kapınızda ekibimizle haneleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşımızın isteklerini ve sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri tamamlamamıza çok az kaldı. Gültepe’ye ve İzmit’e yeni bir değer katacak Vadi İzmit projemiz hızla yükseliyor. Türkiye’nin en büyük Sanal Gerçeklik Küresi’nin yapımı hızla devam ediyor. Yenidoğan ve Serdar mahallerimize değer katacak kültür merkezimizde sona gelindi. Köy yaşantımızı gelecek nesillere aktaracak olan Sepetçi Köy Müzemiz yakında açılacak.  Sekbanlı Köy Konağı, belediye hizmet binaları projelerimiz tamamlanma aşamasında. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile SEKA Devlet Hastanesinin mescitlerini baştan sona yeniledik.

Şehir, köy ayrımı yapılmaksızın 380 bin metrekare parke, 192 bin ton asfalt, 30 bin m2 beton yol, 110 bin metre imar yolu, 9 bin metre küp merdiven yaptık.

Daha temiz İzmit için 78 noktaya 230 adet yeni tip çevreye ve şehir konforuna uyumlu konteynırlar yerleştirdik. Ödüllü projemiz olan Geri Kazanım uygulamamızla 3 milyon TL, geri kazanımdan tasarruf sağladık.

HİZMETE DEVAM

Hayatın her alanına, toplumun her kesimine hizmet sunan belediyemiz tarafından Yeşilova Mahalle Konağı, Yenişehir Kültür Merkezi, Çocuk Oyun Sokağı, Bakırcılar Çarşısı Cephe İyileştirme çalışması, kardeş belediyelerde park çalışmaları, Şehir Kütüphanesi ve Okuma Meydanı Projesi, Bulduk Köyü Camii Restorasyonu ve çevre düzenlemesi, tarihi bina restorasyonları, Roma  dönemine ait Karaburç ‘un restorasyon çalışmaları halen devam etmektedir.

ÖDÜLLÜ BELEDİYE

Ödüllerin Belediyesi olduk, İzmit halkı adına bununla gurur duyuyoruz. Gölkay Park, Pişman Çocuk Dergisi, Çocuk Hakları Masası, Atık yağların toplanması, biodizel üretimi, İzmit’i seviyorum, bisiklete biniyorum, 3 d yazıcı ve tasarım merkezi, genç girişimciler merkezi, her çocuğa bisiklet, uluslararası pişmaniye festivali projesi, mahalle konakları, tarih koridoru, emekli evleri projelerimiz çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ödüllendirilmiştir.

Sosyal Belediyecilikte Avrupa’ya örnek olarak “12 Star Şehir” unvanını 2 kez aldık. İlklerin Belediyesi olan İzmit Belediyesi bundan sonra da örnek hizmetleriyle öncü olmaya devam edecek. Hayalleriniz Görevimiz, Yeni İzmit, Yeni Türkiye.”

BEN YORULMAK NEDİR BİLMEM

Başkan Doğan en büyük amaçlarının şehre en güzle hizmetleri yapıp bırakmak olduğunu da ifade ederek “ kurumlarla arası en iyi belediyelerden biriyiz. Büyükşehir Belediyemiz ile de ilişkimiz çok iyi. Birlikte ortak projeler yapıyoruz. İbrahim Başkanımızla da aramızda abi kardeş ilişkisi vardır. Bizlerin ortak gayesi halkımızı en iyi hizmeti sunmaktır. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Vadettiğimiz projelerin yüzde 90’dan fazlasını yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şehrimiz yaptığım çalışmalar ile yarınlarda çok daha güzle olacak. Milletimizin başının  öne eğdirecek bir yanlışımız olmadı olmazda. Bütün vatandaşlarımızı gönülden sevip hakkını hukukunu koruduk. Rantçılara fırsat vermedik. Milletin kuruşunu yine millet için harcadık. İzmit’in Kocaeli’nin, hukukunu her platforma koruduk. Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi’nde de yaptığım konuşmalarla ülkemin, milletimin hakkını, hukukunu en iyi şekilde korudum. Ben yorulmak kelimesini lügatimden çıkarttık. Yorulmak yok yola devam. AK Parti kurulmasaydı, Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı ben bugün karşınızda olmazdım, siyasete de girmezdim. Recep Tayyip Erdoğan’a inanarak, AK Parti’ye inanarak 17 yıllık memuriyetimizi kenara bırakıp, üye olarak girdik partiye. Bu onuru yaşatan başta Liderimiz Cumhurbaşkanımıza, partimize, hükümetimize, şehrimizin yöneticilerine teşekkür ediyorum. Biz her zaman teşkilatçı olduk ve teşkilatların içinden geldik. Bizim makam mevki hırsımız hiç olmadı, şimdi de yok. Biz bu hizmetlerimizi vefa duygusuyla yaptık. Bugün ölsem gözüm arkada kalmaz. Biz hizmet etmekten onur duyduk. Bundan sonra verilecek her görevi onurla yapmaya devam edeceğiz. Ben yorulmak kelimesini lügatimden çıkarttım. Yorulmak yok yola devam ” şeklinde konuştu. 

Başkan Doğan’ın yapılan hizmetleri anlattığı programı İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Ak Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, muhtaralar, STK temsilcileri de takip etti.

Son Güncelleme: 14.05.2018 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih 2018-05-14 20:12:14

Nevzat Doğan başarılarının devamı dileğiyle

banner39

banner37

banner38