GENÇ GİRİŞİMCİLER MERKEZİ TAMAM

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Genç Girişimciler Merkezi’nin yapımı tamamlandı.

GENÇ GİRİŞİMCİLER MERKEZİ TAMAM

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Genç Girişimciler Merkezi’nin yapımı tamamlandı.

28 Haziran 2015 Pazar 14:14
 GENÇ GİRİŞİMCİLER MERKEZİ TAMAM

Kadıköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Halk Kütüphanesinin yan tarafında bulunan Genç Girişimciler Merkezi, Kocaeli’nde ilk olma özelliği taşıyor. İçerisinde 8 adet açık ofis, 1 adet toplantı salonu, 1 adet eğitim hizmetli odası, bay bayan wc, bekleme salonu ve arşiv odası  gibi birimlerin yer aldığı merkez yaklaşık 80 bin Liraya mal oldu.

GİRİŞİMCİLERE DESTEK OLUNACAK

Bölgeye de ayrı bir değer katan ve yakında açılışı yapılacak olan Genç Girişimciler Merkezinin, İzmit’teki ve bölgedeki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve girişimcilerin küresel ölçekte rekabet edebilirliğine önemli katkılar sunacağını söyleyen yetkililer” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği merkez,  bünyesinde planladığı projeler ile girişimcilik ekosistemindeki etkin kurum ve kuruluşların, şirketlerin, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitenin bir araya gelmesini ve ortak çalışmalar yapılmasına imkan sağlayacak. İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi, girişimcilik algısının pozitif yönde gelişmesini, genç girişimcilerin küresel rekabet edebilirliklerinin arttırılmasını ve özellikle iş dünyası ile işbirliklerini kolaylaştıracak olması bakımından çok önemlidir. Toplumsal kalkınmaya, sosyal ve ekonomik düzeyde katma değer sağlanmasına da önemli katkılar sunacak Genç Girişimciler Merkezi, girişimcilik alanında yaptığı çalışmalar ile birlikte bünyesinde sekiz girişimciye de ofis, sekretarya, sarf malzemesi, toplantı odası, görüşme odası ve mesleki eğitimler gibi hizmetleri de ücretsiz olarak sağlayacaktır” dediler.

AÇILIŞ ÖNCESİ TOPLANTI

Genç Girişimciler Merkezi açılmadan önce girişimcilik alanında çalışmalar yapan İzmit’teki sivil toplum kuruluşlarıyla bir toplantı yapıldı. Toplantıya Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Başkanı Tolga Korkmaz, Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal Bozkurt, Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü Başkanı Mustafa Açıkgöz, Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu adına Atalay Kaya ve Fatih Haldız katıldı. Belediyenin Eğitim Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birim Sorumlusu Sinem Gülenç, Gençlik Koordinatörü Enis Göçer ve Genç-İz adına Betül Özcan’ın da yer aldığı toplantıda genç girişimciler merkezinin İzmit’e sunacağı faydalar konuşuldu.

Son Güncelleme: 30.06.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38