Muhsin Yazıcıoğlu adı İzmit’te yaşayacak

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yahya Kaptan girişine yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından hizmete açıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu adı İzmit’te yaşayacak

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yahya Kaptan girişine yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından hizmete açıldı.

18 Mart 2014 Salı 10:03
Muhsin Yazıcıoğlu adı İzmit’te yaşayacak

 

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

 

Açılışa Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Koç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeref Gönenli, İzmit Belediye Başkan Adayı Şenol Karamus, Başiskele Belediye Başkan Adayı Yusuf Singil, Kandıra Belediye Başkan Adayı Murat Anar, Öğretmen Evi Müdürü Halil İbrahim Soylu ve eşi, Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Canan Soylu ile çok sayıda İzmitli katıldı.

 

“YAPTIKLARIMIZI AKIL DAHİ EDEMEDİLER”

 

Açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Muhsin Yazıcıoğlu’nun hizmetlerinden bahsederek “bizim 5 yıl içinde yaptığımız hizmetler bizden önce görevde olanların akıllarına dahi gelmeyen hizmetlerdir. Ancak biz hepsini düşündük ve uyguladık. Tarihimize, bu şehre bu ülkeye hizmet veren herkese sahip çıktık. Bu nedenle Muhsin Yazıcıoğlu gibi ülkeye mal olmuş milliyetçi bir vatan evladının adını yaşatmaktan dolayı gururluyuz. Kendisi elim bir olay sonucu hayatını kaybetti. Onun gibi yurdun dört bir köşesinde vatan görevi sırasında hayatını kaybeden insanların da bu vatan ve bayrak için şehit olduklarını unutmamak gerekir. Vatan, millet, bayrak uğruna hayatlarını kaybeden öğretmeni olsun, polisi olsun, mühendisi olsun, din adamı olsun, askeri olsun belki de isimleri unutulan ve hatırlanmayan insanlarımızın hatırlanması için, onlara da buradan gelip geçenlerin bir Fatiha okumaları için böyle bir yeri yaptık. Türkiye’de bu anlamda bir yer yok. Bizler 5 yıldır şehit ve gazilerimiz için güzel işler yaptık. Vatan için, bayrak için, ezan için canını verenlere bir nebze olsun görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. Hepsinin ruhu şad olsun. Hepsini minnetle saygıyla anıyoruz” dedi.

 

“ÖRNEK BİR HİZMET”

 

BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına kurulan Anıt Park’ın kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Bugün milleti uğruna şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu adına kurulan Anıt Park’ın açılış töreninde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ben bu anıt parkın kurulması için büyük çaba sarf eden İzmit Belediye Başkanı Sayın Nevzat Doğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Başkanımız üzerine düşeni yapmıştır. Bu park örnek bir hizmettir. Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı’nın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Tören sonunda Başkan Doğan anıtın mimarı Necati İnci’ye plaket verdi.

Son Güncelleme: 18.03.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38