banner36

Üzülmez, Suudi Arabistan Ticaret Ateşesini Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez beraberindeki heyetle birlikte Suudi Arabistan Ticaret Ateşesi Anwar Ayidh Binhasusah’ı İstanbul’da ziyaret etti

Üzülmez, Suudi Arabistan Ticaret Ateşesini Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez beraberindeki heyetle birlikte Suudi Arabistan Ticaret Ateşesi Anwar Ayidh Binhasusah’ı İstanbul’da ziyaret etti

11 Aralık 2014 Perşembe 17:05
Üzülmez, Suudi Arabistan Ticaret Ateşesini Ziyaret Etti
 Kartepe’yi “Marka Kent” haline getirmeye çalışan Başkan Üzülmez ilçe sınırlarını da aşarak çeşitli girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Suudi Arabistan Ticaret Ateşesi Anwar Ayidh Binhasusah’ı İstanbul’da ziyaret eden Üzülmez, Anwar ile sosyo - ekonomik ve kültürel değerleriyle cazibe merkezi olan Kartepe’ye yapılacak yatırımları konuştu.

Gerçekleşen ziyarette yatırım yapılabilirlik ivmesinin Kartepe’de hız kazandığı yeni dönemde Kartepeli vatandaşa ve esnaflara yarar sağlaması adına planlanan yatırımlar konuşuldu. Kış ve kayak turizminin yükselen değeri olan Kartepe’ye kazandırılacak olan teleferik projesi, ilçe nüfusunun sağlık hizmeti gereksinimlerine cevap veren hastane, yerli ve yabancı turistin konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak olan otel yatırımları istişaresi yapılan konu başlıklarından bazılarıydı.

Çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Üzülmez ve Anwar başka projelerin de fizibilitesi konuştular. Kartepe’ye dair projelerini anlatan Üzülmez’i ilgiyle dinleyen Anwar Ayidh Binhasusah projelerin Suudi Arabistan Ticaret Odası’nda sunulacağını, Türkiye’nin çeşitli illerinde yatırım yapan Suudi yatırımcıları Kartepe’ye yönlendirmek için gerekli girişimlerde bulunacağını kaydetti.

Ticari dostluk ilişkilerini pekiştirmek ve ileriye taşımak adına Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El-Suud’un davetlisi olarak Mekke ve Medine gezisi için Suudi Arabistan’a davet edilen Hüseyin Üzülmez; “ Sayın ateşe Kartepemize dair çalışma ve projelerimizi ilgiyle dinledi. Nasip olursa davetlerine icabet etmek isterim. Yatırımcı iş adamlarımızın ilçemize değer katacak, tüm projelerde Kartepe Belediyesi olarak destek olmaya hazırız.” dedi.

Ziyaret, bir dahaki buluşmaya kadar iyi dilekler ve karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.


Son Güncelleme: 12.12.2014 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38