HALİL KAYIN SAADET’İN ADAYI

Saadet Partisi, alanında tanınmış isimleri aday adayı yaparak fark yarattı

HALİL KAYIN SAADET’İN ADAYI

Saadet Partisi, alanında tanınmış isimleri aday adayı yaparak fark yarattı

27 Nisan 2018 Cuma 21:00
HALİL KAYIN SAADET’İN ADAYI

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Halil Kayın, Saadet Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. Derince’nin sevilen simalarından Kayın’ın özgeçmişi şöyle:

1977 Balıkesir Edremit doğumlu, Edremit İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitim hayatını Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İşletmecilik bölümünde devam ettirdi. Lisans eğitimi Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. MGV ve AGD'de çeşitli görevlerde bulunan Kayın şu anda Ekonomik Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Kocaeli şube yönetim kurulu üyesi. Bir dönem Sadet Partisi Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Kayın,1 Kasım seçimlerinde Saadet Partisi listesinden milletvekili adayı olarak görev aldı. Evli ve üç çocuk babası olan Kayın, Saadet Partisi Eğitimden Sorumlu Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Halil Kayın, Derince ‘de ikamet ediyor.

Son Güncelleme: 01.05.2018 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2018-04-27 23:46:53

Saadet partisine yıllardır hizmet eden Halıl Kayına hayırlı olsun

banner39

banner37

banner38