Işık aday listesini değerlendirdi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 27’nci dönem milletvekili aday listesini değerlendirdi. Işık, “Listemizde çok değişiklik olmadı” dedi

Işık aday listesini değerlendirdi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 27’nci dönem milletvekili aday listesini değerlendirdi. Işık, “Listemizde çok değişiklik olmadı” dedi

22 Mayıs 2018 Salı 12:31
Işık aday listesini değerlendirdi

BURUKLUK OLABİLİR

Şehit aileleri ve gazilerin ağırlandığı iftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli milletvekili aday listelerini değerlendirdi. Işık, “Öncelikler listemiz hayırlı olsun. Siyasi partiler için önümüzde ki bir aylık süreç çok önemli. AK Partide bu yarışın içerisinde yer alacaktır. Listemizde çok değişiklik olmadı. Listede yer alan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Sonuçta 13 kişilik bir liste oluşturuldu. Bu listede en uygun isimler yazıldı. Listeyi gören aday adaylarımızda bir burukluk olabilir” diye konuştu.

GENEL MERKEZ KARAR VERİYOR

AK Parti’de büyük bir sürpriz olan Ceyhan’ın listede yer almaması ilgili soruyu cevaplayan Işık, “Hangi arkadaşımızın listede olup olmayacağına genel merkez karar veriyor. Önümüzde yerel seçimler var. 9 aylık süreçte bir değerlendirme yapacağız. Sonuçta genel merkez bu isimleri değerlendirme içerisinde bulunacaktır” şeklinde konuştu.

KOCAELİ HALKI ELİFİ KUCAKLAYACAKTIR

Son olarak AK Parti'nin en genç milletvekili adayı Elif Nur Bayram ile ilgili değerlendirmede bulunan Işık, “Elif ile geçtiğimiz günlerde iftar programında tanıştık. Listede olması iyi oldu. Genç yaşında bizimle beraber siyasetin içerisinde yer alacak. Kocaeli halkının da Elif'i kucaklayacağını düşünüyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38