Kocaeli Alışveriş festivali, alışveriş tutkunlarını bekliyor

 Kocaeli Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzmit Kent Meydanı ve Gebze Kent Meydanı’nda başladı.

Kocaeli Alışveriş festivali, alışveriş tutkunlarını bekliyor

 Kocaeli Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzmit Kent Meydanı ve Gebze Kent Meydanı’nda başladı.

31 Mayıs 2024 Cuma 08:01
Kocaeli Alışveriş festivali, alışveriş tutkunlarını bekliyor

 Kocaeli Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzmit Kent Meydanı ve Gebze Kent Meydanı’nda başladı. Festival, 2 Haziran’a kadar devam edecek ve esnaflar yüzde 30’dan yüzde 50’ye kadar indirimler sunacak. Festival alanında kurulan çadırlarda giyim, ayakkabı, züccaciye, bijuteri, hediyelik eşya, aksesuar, tül, halı, perde, tatlı, çikolata ve sokak lezzetleri uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Festivalde ayrıca çocuklar ve aileler için birçok eğlenceli aktivite de yer alacak. Şenlik havasında geçecek etkinliklerde, alışveriş yapmanın keyfini çıkarırken aynı zamanda keyifli vakit geçirebilecekler. Kocaeli Alışveriş Festivali, herkesin bütçesine uygun ürünlerle dolu çeşitli standlarıyla alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Kocaeli Alışveriş Festivali, hem yerel esnaflara destek olmayı hem de halkın ekonomik alışveriş yapmasını sağlamayı hedefliyor. Festival, alışveriş tutkunları için kaçırılmayacak fırsatlar sunarken aynı zamanda şehirdeki sosyal etkileşimi artırmayı amaçlıyor.

2 HAZİRAN’DA SON BULACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Kocaeli Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen Alışveriş Festivali başladı. İzmit Kent Meydanı ve Gebze Kent Meydanında düzenlenen festival için esnaflar stant kurdu. Kocaeli Alışveriş Festivali, 2 Haziran Pazar günü sona erecek.

GEBZE KENT MEYDANI

Gebze Kent Meydanında düzenlenen Alışveriş Festivaline Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir katıldı. Alışveriş festivaline katılan esnafı ziyaret eden protokol üyeleri hayırlı işler temennisinde bulundu.

İZMİT’TE ESNAF ZİYARETİ

İzmit Kent Meydanında gerçekleşen Kocaeli Alışveriş Festivaline Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kadir Durmuş katıldı. Festivalde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı konser verdi. Konserin ardından protokol üyeleri alışveriş festivaline katılan esnafı ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38