Kocaeli Körfez,Rota Limanı'nda yangın

Körfez ilçesinde bulunan Rota Limanı'nda meydana gelen yangın, gemide bulunan mürettebatı korkuttu.

Kocaeli Körfez,Rota Limanı'nda yangın

Körfez ilçesinde bulunan Rota Limanı'nda meydana gelen yangın, gemide bulunan mürettebatı korkuttu.

31 Mart 2024 Pazar 13:27
Kocaeli Körfez,Rota Limanı'nda  yangın

Körfez ilçesinde bulunan Rota Limanı'nda meydana gelen yangın, gemide bulunan mürettebatı korkuttu. Elektrik kablolarındaki kısa devre sonucu çıkan yangın, hızla yayılarak geminin güverte kısmını sardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Dumandan etkilenen 5 mürettebat ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Panama bandıralı 'Christin HT' isimli yük gemisinde meydana gelen yangın, liman çalışanları ve diğer gemilerde bulunan personel tarafından da endişeyle izlendi. Yangının çıkış sebebi olan elektrik kablolarındaki kısa devre konusunda ise detaylı bir inceleme başlatıldı. Gemide oluşan maddi hasarın boyutu ise henüz belirlenemedi.

Olayın ardından liman yetkilileri, gemi mürettebatına destek olmak amacıyla gerekli tedbirleri aldıklarını açıkladı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma devam ederken, geminin güvenliği için ek önlemlerin alınacağı belirtildi. Yangın sonrası limanın normal faaliyetlerine devam edildiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38