banner28

Kocaeli Anında Servis!

Her geçen gün daha başarılı işlere imza atarak ürettiği Beyaz Eşya modelleri ile müşterilerinin beğenisini kazanan Arçelik şirketi, teknolojinin bütün özelliklerini imal ettiği ürünlere uyguluyor.

Kocaeli Anında Servis!

Her geçen gün daha başarılı işlere imza atarak ürettiği Beyaz Eşya modelleri ile müşterilerinin beğenisini kazanan Arçelik şirketi, teknolojinin bütün özelliklerini imal ettiği ürünlere uyguluyor.

22 Mart 2018 Perşembe 13:22
Kocaeli Anında Servis!

Her geçen gün daha başarılı işlere imza atarak ürettiği Beyaz Eşya modelleri ile müşterilerinin beğenisini kazanan Arçelik şirketi, teknolojinin bütün özelliklerini imal ettiği ürünlere uyguluyor. Kullanıcılar için her zaman iyi ve doğru olanı isteyen şirket, ergonomik elektronik ev ürünleri tasarlamayı sürdürüyor. Aynı düzenli çalışmaları ile yurt dışına da açılan marka, yaygın satış ağı sayesinde Avrupa'nın birçok ülkesinde satış yapmaya başladı. Satış alanında gösterdiği başarıyı teknik servis hizmetlerini sunarken de göstermeye kararlı olan şirket, Ülkemizin her il ve ilçesinde işini sağlam yapan ekipler ile çalışıyor. ile görüşerek arıza veren tüm elektronik ev ürünlerini garanti bir şekilde tamir ettirebilirsiniz.

Sadece bir ürün ve model ile sınırlı olmayan teknik servis hizmetleri markaya ait klima, kombi, termosifon ve şofben onarımlarını da kapsıyor. bozulan bir ürünü tamire alırken, arızaya neden olan asıl parçayı orijinali ile değişerek sağlam hizmet veriyor. Teknik ekipman bakımında da eksiksiz olan servisimiz, yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübeye sahip ustalardan oluşmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini sürdürürken kaliteli ve güvenilir hizmeti kesintisiz bir iletişim hattı ile sağlamak isteyen servisimiz her çeşit arızaya karşı en yakın çözüm ortağınız olacak. Sadece Kocaeli merkezde değil, ilçelerinde de aynı ciddiyet ile çalışan ekiplerimiz, en zorlu arızaları bile kısa sürede tamir ediyor.

Beklenmedik bir anda arıza veren Arçelik cihazınız için servisimizi arayarak bilgi edinebilir yada servis desteği isteyebilirsiniz. Adresinizi alan servis elemanı en yakın gezici servis aracını evinize yönlendirir. Gelen ekipler zaman kaybetmeden bozulan ürünü inceleyerek arızanın asıl sebebini sizinle paylaşır. Birinci önceliği arızayı yerinde gidermek olan Kocaeli Arçelik Servisleri her ihtiyaç anında destek vermeye hazırdır. Size en yakın Arçelik Teknik Servis Numarasını adresinde bulabilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 22.03.2018 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38