KOİDER VE İZİKAD’TAN ORTAK PROJE

KOİDER, İZİKAD ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

KOİDER VE İZİKAD’TAN ORTAK PROJE

KOİDER, İZİKAD ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

14 Haziran 2021 Pazartesi 07:07
KOİDER VE İZİKAD’TAN ORTAK PROJE

Kentimizin en aktif derneklerinden biri olan Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (Koider), normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Koider yönetim kurulu üyeleri, İzikad (İzmir İş Kadınları Derneği) yönetim kurulu ile bir araya geldi.

KOİDER VE İZİKAD’TAN ORTAK PROJE

İzmir’de bir araya gelen Koider ve İzikad yönetim kurulu başkan ve üyeleri , ortak gerçekleştireceklei çalışmalar üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Birlikte gerçekleştirilecek projeler için fikir alışverişinde bulunan iş dünyasının başarılı kadınları,  ulusal çapta gerçekleştirmek istedikleri girişimler ile ilgili görüşme sağladılar.

KOİDER’E TEŞEKKÜR BELGESİ

Toplantı sonrasında İzikad (İzmir İş Kadınları Derneği) Başkanı Sn. Betül Sezgin tarafından “30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle afetin başından itibaren Koider’in destekleri ve duyarlılığından dolayı teşekkürlerini ilettikleri belgeyi” Koider başkanı Nilgün Yılmaz’a takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38