KOTO’dan bir günde 9 ‘HAYIRLI OLSUN’

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki heyet, bir günde 9 ayrı kuruma ziyaret gerçekleştirerek göreve yeni gelen isimlere ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti

KOTO’dan bir günde 9 ‘HAYIRLI OLSUN’

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki heyet, bir günde 9 ayrı kuruma ziyaret gerçekleştirerek göreve yeni gelen isimlere ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti

12 Aralık 2014 Cuma 11:04
KOTO’dan bir günde  9 ‘HAYIRLI OLSUN’
 ZİYARETLER UMUTTEPE’DEN BAŞLADI 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu üyeleri; Yusuf Koçak, Fuat Berna, Mehmet Temizel, Murat Altun, Semih Barış, meclis üyeleri; İsmail Uslu, Mikail Kayacı, Yusuf Erenkaya, Hüseyin Gezer ve oda üyelerinden Hasan Yılmaz ile birlikte, bir günde 9 kuruma ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Kocaeli Üniversitesi ile başlayan iş dünyasının temsilcileri, üniversitenin yeni Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün konuğu oldu. 

‘İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’

Ziyarette yaptığı konuşmasında, üniversite- iş dünyası işbirliğinin artarak devam edeceği inancını dile getiren Başkan Özdağ, “Kocaeli Ticaret Odası olarak üniversitemizle kent adına faydalı olan birçok projemizi hayata geçirdik. Prof. Dr. Sadettin Hülagü Hocamız ve ekibiyle de işbirliklerimiz artarak devam edecek. Kendisinin nezdinde tüm ekibine tebriklerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. KOTO heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Prof. Dr. Sadettin Hülagü, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

REKTÖR YARDIMCILARI VE BAŞHEKİM 

KOTO heyeti, akabinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Bekir Çakır, Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ve Prof. Dr. Ahmet Küçük ile bir araya geldi. Ziyaretlerde, üniversite ile birlikte hayata geçirilen projelerde gelinen son surum ve yeni işbirlikleri masaya yatırıldı. Heyet Umuttepe’deki son ziyaretini, KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi yeni Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’e gerçekleştirdi. 

STK VE MESLEK ÖRGÜTLERİ 

KOTO’nun seri ziyaretleri yeni göreve gelen sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü başkanları ile sürdü. KOTO heyeti bu kapsamda; Kocaeli Barosu Başkanı Sertif Gökçe, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Sedat Köse ve yönetimleriyle bir araya geldi.
Son Güncelleme: 12.12.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38