Pide fiyatları açıkladı

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, pide fiyatlarını açıkladı.

Pide fiyatları açıkladı

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, pide fiyatlarını açıkladı.

11 Haziran 2015 Perşembe 12:05
Pide fiyatları açıkladı
 Buna göre 350 gr pidenin fiyatı 2 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Esnaf odası ve Sanatkârlar Odaları Birliği, 18 Haziran’da başlayacak olan Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pidenin fiyatını belirledi.

350 GRAM PİDE 2 TL

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya, yönetim kurulu toplantısı öncesi pide fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Pide fiyatlarının 350 gr pide için 2 TL olduğunu açıklayan Kaya, “Bazı fırıncılar KOTO'ya üye oldukları için geçtiğimiz günlerde oradan bir fiyat istemişlerdi. Onlar da 350 gr pide için 2 TL fiyat belirlemişlerdi. Bize üye olan fırıncılar da bizden bir fiyat belirlememizi istediler. Bizde aynı fiyatları belirledik. 350 gr pide 2 TL üzerinden satılacak" dedi.

GEÇEN YILA GÖRE PİDELER KÜÇÜLDÜ

Geçen yıl 400 gr pide için 2 TL fiyat uygun görülürken bu yıl 350 gr pide için 2 TL fiyat belirlendi. Bu şekilde pide fiyatlarında bir değişiklik olmadı fakat pide boyutları küçüldü. Geçen yıl 400 gr için 2 TL ödeyen vatandaş bu yıl 350 gr pide için 2 TL ödemiş olacak. Yani pide fiyatları değişmedi ancak 50 gr küçüldü.

Son Güncelleme: 12.06.2015 13:44
Anahtar Kelimeler:
AçıkladıPideFiyatları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38