Saadet Partisi 13 adayını açıkladı

24 Haziran genel seçimlerine Millet İttifakı içerisinde hazırlanan Saadet Partisi Kocaeli’deki 13 kişilik milletvekili aday listesini açıkladı

Saadet Partisi 13 adayını açıkladı

24 Haziran genel seçimlerine Millet İttifakı içerisinde hazırlanan Saadet Partisi Kocaeli’deki 13 kişilik milletvekili aday listesini açıkladı

22 Mayıs 2018 Salı 18:32
Saadet Partisi 13 adayını açıkladı

CİDDİ BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK

24 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala Saadet Partisi Kocaeli’den aday gösterdiği 13 kişilik milletvekili listesini açıkladı. İl binasında gerçekleştirilen açıklamada konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik, “Partimizin kendi içinde listeleri açıklandı. Önümüzdeki dönemde hem meclis aritmetiği hem de çatıyla alakalı ciddi bir değişiklik olacak. Değiştir sloganı ile başladığımız çalışmaya Kocaeli'den göndereceğimiz vekillerimizle birlikte yeniden büyük Türkiye'nin kurulmasına vesile olacak çalışmaları birlikte yapacağız. Listemizle birlikte Kocaeli'yi Ankara'da temsil edecek vekil adaylarımız ile birlikte inşallah bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. Listemizin Kocaeli ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

13-0 HEDEFİ İLE BAŞLADIK

13 kişilik milletvekili aday listesi hakkında konuşan Çelik, “Biz çalışmalarımıza 13-0 hedefi ile başladık. Şunu net bir şekilde söyleyelim ki bu liste hem Kocaeli'de hem Türkiye'de iş yapar.Bu liste kadar dışarıda olan adaylarımız da var. Önümüzdeki süreçte kabine kurulurken sadece meclis içerisinde kurulmayacak meclis dışında da kabineyle alakalı çalışacağımız kardeşlerimiz olacak. Dolayısıyla güçlü bir yapıda Türkiye'yi yeniden dizayn edeceğimiz bir döneme giriyoruz. Kocaeli'de milletvekili değerlendirmesini yaparken Saadet Partisine 1 vekil veriyorlardı. Ancak bizim bir vekille yetinecek yapıda olmamız mümkün değil. En azından listenin yarısına kadar ciddi hedefimiz var. Bunu gerektirecek çalışmayı biz yapacağız takdiri de millet verecek” diye belirtti.

Saadet Partisi 27’nci dönem milletvekili adayları:

1-Sinan Ejderoğlu

2-Recep Sarıdoğan

3-Reyhan Şengün

4-Volkan Gemiksiz

5-İbrahim Bıyıklı

6-Nihat Yıldız

7-Sinan Yolcu

8-Ömer Faruk Yıldırım

9-Sedat Uslu

10-Fahrettin Taşkaya

11-Fatma Betül Uludağ

12-Fatih Karaduman

13-Latif Gökhan Durtaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38