Sağlıklı yaşam seminerleri devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitim öğretim döneminde düzenlenen eğitim seminerlerini yaz kurslarında da devam ettirecek

Sağlıklı yaşam seminerleri devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitim öğretim döneminde düzenlenen eğitim seminerlerini yaz kurslarında da devam ettirecek

16 Haziran 2015 Salı 11:21
Sağlıklı yaşam seminerleri devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube müdürlüğü ile Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Beslenme, Obezite ve Sağlıklı Yaşam”  konulu eğitim 2014-2015 eğitim öğretim döneminin bitmesiyle sonlanıyor. Eğitim, Öğretim döneminin sona ermesinin ardından seminerler yaz döneminde kurslarda gösterilmeye başlanacak.

HER BESİNDEN YETERİ KADAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen seminerde yaşamın her döneminde sağlığın temelini oluşturan beslenmenin, insanın büyümesi, gelişmesi, fizyolojik işlevlerini sürdürebilmesi ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi konusunda ki önemini vurgulayan uzmanlar, vücudun ihtiyacı olan her besinden yeterli miktarlarda alınması gerektiğini belirtiyor.

SÜT ÜRÜNLERİ BESLENMEDE ÇOK ÖNEMLİ

Süt ve süt ürünlerinin çocuk gelişimindeki önemine değinen uzmanlar; büyüme ve gelişme çağındaki her çocuğun süt, peynir, yoğurt vb. gibi süt ürünlerini mutlaka tüketmesi gerekiyor. Süt ürünlerinde bulunan kalsiyumun hücrelerimizin çalışmasında önemli rol oynadığını belirten uzmanlar süt ürünlerinin önemine değindi.

EĞİTİM ALMAK İSTEYENLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi beslenme ile ilgili konularda eğitim almak, çalışanlarını bilinçlendirmek isteyen kurumların, sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunan yetkililer Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web adresi www.kocaeli.bel.tr internet adresinden çözüm masası ya da 444 11 41 Büyükşehir Çağrı Merkezi aracılığı ile taleplerini iletebilirler.

Son Güncelleme: 16.06.2015 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38