Başhekim Zehra Çoşkun istifa etti

Zehra Coşkun Salih, Başhekimlikten istifa ettiZehra Coşkun Salih, Başhekimlikten istifa ettiZehra Coşkun Salih, Başhekimlikten istifa etti

Başhekim Zehra Çoşkun istifa etti

Zehra Coşkun Salih, Başhekimlikten istifa ettiZehra Coşkun Salih, Başhekimlikten istifa ettiZehra Coşkun Salih, Başhekimlikten istifa etti

11 Şubat 2015 Çarşamba 10:16
Başhekim Zehra Çoşkun istifa etti

Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bashekimi olarak görev yapan Zehra Coşkun Salih, yapılacak olan genel seçimlerde AKPden milletvekili aday adayı olmak için, hastane başhekimliği görevinden istifa etti.

Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bashekimi olarak görev yapan Zehra Coşkun Salih, yapılacak olan genel seçimlerde AKP'den milletvekili aday adayı olmak için, hastane başhekimliği görevinden istifa etti.

Salih yaptığı açıklamada, " Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bashekimliği görevimden 7 Haziran'da yapılacak Genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olmak için istifa ettim.Bu durumun son anda netleşmesi sebebiyle bugün sizlerle paylaşıyorum.45 yıldır Körfez'de yaşayıp yaklaşık 21 yıldır yine Körfez'de dış hekimi olarak ve çeşitli idari görevlerde bulundum.Böyle bir karar verme sebebim Memleketim için hizmet etmektir.Şu ana kadar olduğu gibi başka bir düşüncem ve beklentim yoktur.Daha sonra uzun yazacağım. Hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum"dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2015 10:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
kazım 2015-02-14 13:33:45

super bir aday.daha iyisi olamaz.başarılar

banner39

banner37

banner38