banner28
banner23
banner36

Başkan Baran’dan ‘huzur’ teşekkürü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 10 Nisan Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle, önce karakollara ardından da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu

Başkan Baran’dan ‘huzur’ teşekkürü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 10 Nisan Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle, önce karakollara ardından da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu

11 Nisan 2018 Çarşamba 13:05
Başkan Baran’dan  ‘huzur’ teşekkürü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl dönümü ve Polis Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Baran ilk olarak Körfez Tütünçiftlik Polis Merkezi’ne ziyarette bulundu. Komiser Yardımcısı İhsan Tuncel ve çalışan polis memurlarının gününü kutlayan Başkan İsmail Baran, onlara gül takdim etti. Başkan Baran daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Burada İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve görev yapan polislerin günlerini kutlayarak çiçek takdim eden Başkan İsmail Baran, “Saygıdeğer müdürümüzün şahsında tüm polislerimizin gününü kutluyor, kahraman polislerimize daha nice kahramanlıklar temenni ediyorum. Halkımızın arasında iç içe olmalarından da duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum” dedi.

HUZUR DOLU BİR KENT

Başkan İsmail Baran, “Körfez’in bir huzur kenti olmasında emniyet personelinin katkısı büyüktür. Türk Milleti'nin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm emniyet teşkilatı mensuplarının, polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ise “Başkanımızın nazik ziyaretinizden dolayı teşkilatım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38