Başkan Şener Söğüt, “Canla başla çalışmaya devam”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, teravih sonrasında Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şener Söğüt, “Canla başla çalışmaya devam”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, teravih sonrasında Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

06 Nisan 2024 Cumartesi 11:26
Başkan Şener Söğüt, “Canla başla çalışmaya devam”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hacı Teoman Bekiroğlu Camii'nde gerçekleşen teravih namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Çay eşliğinde gerçekleşen dost meclisinde gençlerle de bir araya gelen Başkan Söğüt, onların taleplerini dinleyerek sohbet etti. Vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde Başkan Söğüt, gelen soruları içtenlikle cevaplayarak vatandaşların isteklerine karşılık vermeye çalıştı.

Başkan Söğüt, vatandaşlarla yapılan buluşmada, cami ziyaretlerinin önemine vurgu yaparak, toplumun bir arada olmasının ve dayanışmanın önemine değindi. Vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde, belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Söğüt, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Vatandaşlar da Başkan Söğüt'e teşekkür ederek, belediye hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Söğüt, vatandaşlarla bir araya gelmeye ve onların taleplerini dinlemeye devam edeceklerini söyledi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Vatandaşların Kadir Gecesini de kutlayan Başkan  Söğüt, “Çok şükür güzel bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Bu mübarek ayda rabbim bir Kadir Gecesi’ne daha ulaşmayı ve ardından birlik ve beraberlik içerisinde bayramımızı kutlamayı nasip edecek inşallah. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik ama çok şükür milletimizin iradesi sandığa yansıdı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Geride bıraktığımız 5 yılda Körfez için canla başla çalıştık. Şimdi de önümüzde hizmet ve eserlerle geçecek 5 yıl daha var. Ekibimizle birlikte Körfez’e yeni hizmetler kazandırmak için yine canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, vatandaşların taleplerini de dinlerken, gelen soruları da cevapladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38