Başkan Şener Söğüt, “Durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek iftar programında bir araya geldi.

Başkan Şener Söğüt, “Durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek iftar programında bir araya geldi.

09 Nisan 2024 Salı 11:06
Başkan Şener Söğüt, “Durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Söğüt, Körfez için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Muhtarlarla bir araya gelerek istişarede bulunmanın önemine vurgu yapan Başkan Söğüt, ilçenin sorunlarına birlikte çözüm bulacaklarını ifade etti.

Başkan Söğüt, Körfez’in gelişimi ve halkın refahı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Muhtarlarla birlikte çalışmanın önemine değinen Başkan Söğüt, katılımcılara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program sonunda muhtarlar da Başkan Söğüt’e desteklerini belirterek, ilçenin daha da güzelleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Başkan Söğüt ise, Körfez’in her alanda daha da ileriye gitmesi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de yeni seçime muhtarlarla bir araya iftarda bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende Kafe’de gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Şener Söğüt ile birlikte; Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ile muhtarlar katıldı.

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ

Sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada muhtarları tebrik eden Başkan Şener Söğüt, “Seçim bitti, hepiniz mahallenize en iyi şekilde hizmet etmek için göreve talip oldunuz. 5 yıl boyunca bizler Körfez’e muhtarlarımız ile birlikte en iyi şekilde hizmet için var gücümüzle çalıştık, çalışmayı da sürdüreceğiz.

ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Körfez’e sokak sokak, ilmek ilmek hizmetlerimizi ulaştırırken bize her daim destek olan siz muhtarlarımız oluyor. Yeni dönemde de tüm mahallelerimiz için birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız inşallah” dedi. Başkan Söğüt muhtarlarla tek tek sohbet ederek tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38