Başkan Şener Söğüt, mesaisine başladı.

Körfez Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Başkan Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen personeller tarafından coşkuyla karşılandı.

Başkan Şener Söğüt, mesaisine başladı.

Körfez Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Başkan Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen personeller tarafından coşkuyla karşılandı.

16 Nisan 2024 Salı 08:00
Başkan Şener Söğüt, mesaisine başladı.

Körfez Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Başkan Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen personeller tarafından coşkuyla karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Başkan Söğüt, personellerle tek tek tokalaşarak teşekkürlerini iletti. Alkışlar eşliğinde belediye binasına giren Başkan Söğüt, görevine başlamak için ilk mesaisine başladı.

Başkan Söğüt, personellerle bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı. “Seçimler bitti, artık hizmet zamanı” diyen Başkan Söğüt, Körfez ilçesine daha iyi hizmetler sunmak için çalışacaklarını belirtti. Personellerle birlikte el ele vererek Körfez’in daha yaşanabilir bir ilçe olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Başkan Söğüt, belediye personellerine güvenlerinden dolayı teşekkür ederken, birlikte çalışarak Körfez’in gelişimine katkı sağlayacaklarını söyledi. Yeniden seçilmenin sorumluluğuyla hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Söğüt, Körfez halkının beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Başkan Söğüt, “Böyle güzel bir karşılama için her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri sonrasında mazbatamızı aldık. Bayram tatili dolayısıyla bugün ilk mesaimizi yaptık ve yeni döneme ilk adımı attık. Hizmet ve eser dol bir dönemi geride bıraktık, daha fazla hizmet ve eser dolu yeni bir döneme bugün ilk adımı atıyoruz.

HİZMET VE ESERLER KAZANDIRDIK

Özellikle geçtiğimiz dönemde birlikte sizlerle birlikte çok güzel eser ve hizmetler kazandırdık. Milletimizde sandıkta bu hizmet ve eserleri değerlendirdi bizlere tekrar bu kente hizmet etmek için yetki verdi. Bunda sizlerin büyük emeği ve gayreti var. Çünkü bu kente ytapılan her hizmette sizlerin emeği var. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahçup etmesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38