banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt; Yavuz Sultan Selim’i karış karış gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte halk meclisleri kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeydi; sorunlu bölgeleri yerinde inceledi

Başkan Söğüt; Yavuz Sultan Selim’i karış karış gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte halk meclisleri kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeydi; sorunlu bölgeleri yerinde inceledi

11 Haziran 2021 Cuma 15:27
Başkan Söğüt; Yavuz Sultan Selim’i karış karış gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, halk meclisleri kapsamında gün boyu Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeydi. Pandemi dolayısıyla mahalle toplantısı yapılmazken, Mahalle Muhtarı ile birlikte saha gezisi gerçekleştiren Başkan Söğüt, bölge bölge de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, birim müdürleri, Mahalle Muhtarı Aslı Ertik ve meclis üyeleri eşlik etti.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

İlk olarak Mahalle Muhtarı Aslı Ertik ile bir araya gelen Başkan Söğüt, muhtarlık binasında genel bir değerlendirme aldı. Daha sonra Yavuz Sultan Selim İlkokulu’na geçen Başkan Söğüt, burada okul müdürü ile görüştü, talepleri konusunda ‘eğitim kurumlarımızın her zaman yanındayız” dedi. Başkan Söğüt ayrıca mahalle sınırlarında bulunan Halide Edip Adıvar Ortaokulu, Emlak Konut İlk ve Ortaokulu, Emlak Konut Anadolu İHL ve Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nı da ziyaret etti.

EKSİKLİKLERİ GİDERİYORUZ

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde iki büyük park yaptıklarını belirten Başkan Söğüt, “Önemli iki noktaya büyük park yapıyoruz. Vatandaşlarımız güzelce vakit geçirebilecek, çocuklarımız da güven içinde eğlenecek. Her şey olacak içerisinde. Ayrıca güvenlik kameraları ve engelli oyun gruplarımız da olacak. Önemli bir eksikliği de bölge için gidermiş olacağız” dedi.

SPOR TESİSİ YAPACAĞIZ

Vatandaşların spor tesisi konusundaki talebine de cevap veren Başkan Şener Söğüt, “Bu noktada Körfez Kent bölgesinde büyük bir spor tesisini hayata geçireceğiz. Her şeyimiz hazır. İhalesini yaparak hızlıca çalışmalara başlayacağız” dedi. Başkan Şener Söğüt, ulaşım noktasında yeni arterler oluşturmak adına Büyükşehir Belediyesi ile çalışma yürüttüklerini belirtti.

BAŞKAN SÖĞÜT, “TAKİPÇİSİ BENİM”

Başkan Şener Söğüt, Muhtar Aslı Ertik’in gösterdiği bölgelerde de incelemelerde bulundu. Hem vatandaşları dinleyen hem de sorunu yerinde görerek çözüm üretmeye çalışan Başkan Söğüt, “Yerinde belediyeciliğin en güzel tarafı çözümü görerek üretmek oluyor” dedi. Farklı kurumların çözüm üretebileceği sorunlar için de direk yerinde telefon açan Başkan Söğüt, vatandaşa ‘takipçisi biz olacağız’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38