DEVA PARTİSİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI ORHAN BOZKURT:

DEVA PARTİSİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI ORHAN BOZKURT:

DEVA PARTİSİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI ORHAN BOZKURT:

DEVA PARTİSİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI ORHAN BOZKURT:

28 Ekim 2022 Cuma 11:46
DEVA PARTİSİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI ORHAN BOZKURT:

“99 yıl önce yakılan meşale

yarınlarımızı aydınlatacak”

 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı orhan Bozkurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı:

 

İlçe başkanı Bozkurt mesajında şu ifadelere yer verdi: “29 Ekim 1923 tarihinde temelleri atılan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Cumhuriyet, yüce milletimizin verdiği en büyük mücadelesinin  sonucunda elde ettiği en büyük kazanımdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bu millet yüz yıllık tarihsel ve kültürel miras ile ilelebet sürecek bir geleceği Cumhuriyet ile elde etmiştir.

 

“MİLLETE HİZMET EDECEĞİZ”

99 yıl önce yakılan Cumhuriyet meşalesiülkemizin dününü aydınlattığı gibi bugünü ve ve yarınlarını da aydınlatmaya devam edecektir. Bizler ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye, O’nun ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmayabu şekilde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

ATATÜRK’Ü DE ANDI

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi bize miras bırakan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38