banner28
banner23
banner36

Hereke’ye müjde Başkan Baran’dan

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları ile birlikte Hereke Erzurumlular ve Gümüşhaneliler Derneklerini ziyaret etti, müjdeleri peş peşe sıraladı

Hereke’ye müjde Başkan Baran’dan

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları ile birlikte Hereke Erzurumlular ve Gümüşhaneliler Derneklerini ziyaret etti, müjdeleri peş peşe sıraladı

16 Nisan 2018 Pazartesi 17:20
Hereke’ye müjde  Başkan Baran’dan


 

HEREKE’YE HAYIRLI OLSUN
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve teşkilat mensupları ile birlikte ilk olarak Hereke Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir ortamın oluştuğu ziyarette konuşan Başkan İsmail Baranü, “Hereke- Kışladüzü mahallemizde geçtiğimiz aylarda ana cadde ve sokaklarda başlattığımız asfaltlama çalışmalarında sona doğru gelindi.

10 BİN TON ASFALT

Kışladüzü mahallemizde atılan 10 bin ton asfaltla, vatandaşımızın ulaşımda rahat etmesini sağladık. Aynı şekilde 17 Ağustos Mahallesi Kapalı Pazarını da halkımızın hizmetine açtık. Sosyal Yaşam projelerimizden olan Ahmed-i Hani Parkı’nın büyük bir kısmı da tamamlanarak vatandaşımızın kullanımına hazır hale getirdik. Körfez’e, Hereke mahallemize ve halkımıza hayırlı olsun “ şeklinde konuştu.

AK PARTİ HİZMET PARTİSİ
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ardından konuşma yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ise; “İktidar Partisi’nin temsilcileri olarak halkımıza hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur yaşıyoruz. AK Parti; aziz milletimizin partisi, hizmetin partisi. Allah devletimizden, bizlere bu imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan razı olsun. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bugün burada bizleri ağırladığınız için çok sevdiğimiz Dadaş kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.

DERNEKLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
Başkanlar İsmail Baran ve Şener Söğüt daha sonra Hereke Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleriyle buluştular. Başkan İsmail Baran; ”Bugün burada sizlerle bir araya gelmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Körfez’de bulunan derneklerimizi ve yöneticilerini önemsiyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, güzel Kentimizi birlikte şekillendiriyoruz. Destekleriniz bizim için çok önemli. Körfezde ki birlik ve beraberlik tablosu Türkiye’ye örnek. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38