Irak'ın evine hırsız girdi

KAIV Başkanı Mehmet Irak’ın evine hırsız girdi. Bütün evi dağıtan, ancak değerli eşyalara dokunmadan çıkan hırsızın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı

Irak'ın evine hırsız girdi

KAIV Başkanı Mehmet Irak’ın evine hırsız girdi. Bütün evi dağıtan, ancak değerli eşyalara dokunmadan çıkan hırsızın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı

02 Ocak 2017 Pazartesi 19:14
Irak'ın evine hırsız girdi

 Körfez ilçede ikamet eden ve siyasetçi kimliği ile bilinen ve bir süre önce yapılan kongre ile Kars Ardahan Iğdır Vakfı (başkanlığına seçilen Mehmet Irak’ın evine geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Fakat bu olayı farklı kılan konu ile eve giren şahısların evden hiçbir şey çalmadan çıkıp gitmeleri oldu.

 

BİR ŞEY ALMADAN ÇIKTILAR

Girdikleri evi adeta savaş alanına çeviren hırsız ya da hırsızlar, gördükleri LED TV, 2 adet dizüstü bilgisayar, Canon 40D fotoğraf makinesi, Sony kamera, saatler, cep telefonları, gümüş takılar, bir miktar para, kimlikler, pasaportlar, yağlı boya ve yakma hat tablolar ve elektrikli el aletleri gibi malzemeleri çalmadan evden çıkıp gitmiş.

 

CEPLERE KADAR BAKMIŞLAR!

Eve geldiklerinde dağınıklıkla karşılaşan Irak ve ailesi, olayla ilgili hemen emniyete şikayette bulundular. Konuyu sosyal medya hesabından değerlendiren ve hırsızların bu kadar dağınıklığa rağmen hiçbir değerli eşyanın çalınmamasını garipsediğini belirterek, “Aklınıza gelebilecek her yeri dağıtmışlar. Gardropta şahsıma ait bütün takım elbiseler indirilip ceplerine kadar bakılmış. Fakat bir şey almadan evden çıkmışlar” dedi.

 

PARMAK İZLERİ ALINDI

Bu arada emniyet birimlerinin evde yaptıkları aramada buldukları parmak izlerini aldıkları, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattıkları öğrenildi. Öte yandan Irak’ın evine yakın bölgelerdeki güvenlik kameralarının da inceleneceği ve bir ipucu arandığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 02.01.2017 19:15
Anahtar Kelimeler:
MehmetKörfezHırsızırak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38