Kitap en değerli hazinedir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kütüphanecilik Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kitap en değerli hazinedir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kütüphanecilik Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

27 Mart 2018 Salı 20:38
Kitap en değerli hazinedir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mesajında; “İnsanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini aşılamak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere, her yıl Mart ayının son Pazartesi gününü Kütüphaneler Haftası olarak kutlamaktayız. Okumak insanın bilgi birikimini artırarak gelişmesine, değişmesine ve derinleşmesine katkıda bulunur. Kitap, eğitimin, bilimin, sanatın kısacası insan olmanın temelini oluşturur. 

EN ÖNEMLİ KAYNAKTIR

Kütüphaneler bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda her milletin hafızasını oluşturduğu gibi, bizim de kültür ve medeniyet birikimimizin en önemli kaynağı, ufkumuzu genişletecek, dünyamızı ve olayları anlamamızı sağlayacak en kıymetli hazinelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak için başta kütüphanecilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kütüphaneler Haftası'nı kutluyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kitap En Değerli Hazinedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38