Körfez Belediye Başkanı, Şener Söğüt’ün, başkanlığı tescillendi.

31 Mart seçimleri sonucunda AK Partili Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün başkanlığı resmi olarak tescillendi.

Körfez Belediye Başkanı, Şener Söğüt’ün, başkanlığı tescillendi.

31 Mart seçimleri sonucunda AK Partili Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün başkanlığı resmi olarak tescillendi.

08 Nisan 2024 Pazartesi 09:20
Körfez Belediye Başkanı, Şener Söğüt’ün, başkanlığı tescillendi.

31 Mart seçimleri sonucunda AK Partili Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün başkanlığı resmi olarak tescillendi. Diğer ilçelerde seçim süreci tamamlanmasına rağmen, sadece CHP Kocaeli İl Örgütü'nün itirazları nedeniyle Körfez ilçesindeki süreç uzamıştı. Ancak son olarak Yüksek Seçim Kurulu'nun CHP'nin itirazını reddetmesiyle birlikte Körfez ilçesindeki seçim süreci de sona erdi.

AK Partili Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanlığı görevine resmi olarak başlamış oldu. Bu kararın ardından ilçede seçim sonuçlarına ilişkin herhangi bir belirsizlik kalmadı. Körfez ilçesindeki seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkı da yeni dönemde belediye başkanlarıyla çalışmaya başlayacak.

CHP'nin itirazlarının reddedilmesiyle birlikte Körfez ilçesindeki seçim süreci de sona ermiş oldu. Artık ilçe halkı, seçilen belediye başkanıyla birlikte yeni dönemde hizmetlerin devam edeceği umudunu taşıyor. Körfez ilçesindeki seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte ilçede siyasi gerginliklerin de sona ermesi bekleniyor.

YSK’nın bu kararı ile seçimleri Cumhur İttifakı’nın adayı olan mevcut belediye başkanı Şener Söğüt’ün kazanması kesinleşmiş oldu. Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Şener Söğüt, “Körfez için aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Yüksek Seçim Kurulu, aldığı karar ile Körfezli hemşehrilerimizin sandığa yansıyan iradesini onayladı.Hayırlı olsun Körfez’im” ifadelerini kullandı.

Seçimleri kazanması kesinleşen Körfez Belediye Başkanı olan AKP’li Şener Söğüt’ün yarın (08.04. 2024 Pazartesi) mazbatasını almasının beklendiği öğrenildi. CHP’lilerin son itiraz mercii olan Yüksek Seçim Kurulu’nda alınan ret kararının AKP’ye iletilmesinin ardından mazbata için tören bilgisinin belirleneceği ve kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38