Körfez Demokrasi Nöbetinin 18. Gününde

Milli iradenin yılmaz bekçisi Körfezlilerin, Demokrasi Meydanı’ndaki 18. gününe giren demokrasi nöbeti, ilk günkü coşku ve kararlılıkla devam ediyor.

Körfez Demokrasi Nöbetinin 18. Gününde

Milli iradenin yılmaz bekçisi Körfezlilerin, Demokrasi Meydanı’ndaki 18. gününe giren demokrasi nöbeti, ilk günkü coşku ve kararlılıkla devam ediyor.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 10:09
 Körfez Demokrasi Nöbetinin 18. Gününde

FETÖ’cü askerlerin 15 Temmuz gecesi başarısız darbe girişiminin ardından tek yürek olup sokaklara çıkan binlerce Körfezlilerin demokrasi nöbetine ülkenin tanınmış sanatçıları binlerin eşliğinde barış kardeşlik şarkıları seslendiriyor. Grup Tillo’nun, “Ortağız Bir Namusa” ve diğer yerel sanatçıların parçalarına Başkan Baran’ da ritim tutarak eşlik etti. Ayrıca demokrasi nöbetine, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, yerel sanatçılar Harun Beyaz ve Adem Sevgi Körfezlilerle buluştu.

Başkan Baran, “Attıkları Her Kurşunun Hesabını Soracağız”

Demokrasi Meydanı’na aksatmadan her gece gelen Başkan Baran Körfez Belediyesi’nin kurduğu platformda, alanı dolduran binlerce Körfezliye, gündeme ilişkin bildiler verdi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, demokrasi meydanın binlerce Körfezliye seslendi. Başkan Baran, “Sizler yanımızda olduğu sürece bu FETÖ, bu hainler, bu vicdansızlar, adalet, hukuk ve milletin karşısında hesabını verecekler. Haktan hukuktan ayrılmadan, attıkları her kurşunun hesabını soracağız" diye konuştu. Başkan Baran, “Başta Başbakanımız, AK Partimiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli Başkanı Bahçeli ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve yönetimine, anlayışlı davranışları için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik gösterdikleri ve dünyaya örnek oldukları için hepsinin kutluyoruz. Bu kardeşlik ve sulh havasının devam etmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Hesap Edemedikleri Bir Şey Vardı “Millet”

Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, Körfezlilerin bu coşkusu bu birliği karşısında duygulandığını ifade ederek, Körfez kendine yakışını her zaman yapıyor, Allah sizlerden razı olsun.” Dedi. Sezer, Darbenin yapıldığı ilk gün mecliste olduğunu ifade ederek, “O gün vekilleri öldürmek için meclisi bombaladılar. Hedef milletin evi ve milletin meclisiydi. Ama unuttukları hesap edemedikleri bir şey vardı “Millet”. Milletimiz canı pahasına tankların mermilerin önüne atladı. İstiklal savaşı ruhunu tekrar kazandık. Rabbim bu güzel birliğimizi ilelebet muhafaza eylesin.” Şeklinde konuştu.

Meydanda, Körfez Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı. Vatandaşların yemek ve içecek ihtiyacının yanı sıra, meydanda akıllı direkten şarj ve internet ihtiyacı karşılanıyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 03.08.2016 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38