banner36

Körfez’de, 2023 yılı oy çokluğu ile kesin hesabı kabul edildi

Körfez Belediyesi Meclisi, 2023 yılı Kesin Hesabı'nı oy çokluğu ile kabul etti.

Körfez’de, 2023 yılı oy çokluğu ile kesin hesabı kabul edildi

Körfez Belediyesi Meclisi, 2023 yılı Kesin Hesabı'nı oy çokluğu ile kabul etti.

08 Mayıs 2024 Çarşamba 07:29
Körfez’de, 2023 yılı oy çokluğu ile kesin hesabı kabul edildi

Körfez Belediyesi Meclisi, 2023 yılı Kesin Hesabı'nı oy çokluğu ile kabul etti. Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, hesap raporu detaylı bir şekilde incelendi. Meclis üyeleri, rapor hakkında bilgi alarak gerekli soruları sordular ve Başkan Söğüt tarafından cevaplandırıldılar. Toplantı verimli bir şekilde geçti ve 2023 yılı Kesin Hesabı'nın kabul edilmesiyle ilgili karar alındı.

Körfez Belediyesi'nin 2023 yılı Kesin Hesabı, meclis üyeleri tarafından detaylı bir şekilde incelendi ve değerlendirildi. Başkan Şener Söğüt, rapor hakkında meclis üyelerine gerekli bilgileri aktardı ve soruları cevapladı. Meclis üyeleri, hesap raporunu dikkatlice inceleyerek gerekli değerlendirmelerde bulundular ve sonuçta oy çokluğu ile kabul edildi.

Körfez Belediyesi Meclisi'nin Mayıs Ayı İkinci Oturumu'nda 2023 yılı Kesin Hesabı'nın görüşülmesi, başkan Şener Söğüt yönetiminde gerçekleşti. Meclis üyeleri, hesap raporunu detaylı bir şekilde incelediler ve rapor hakkında gerekli değerlendirmelerde bulundular. Başkan Söğüt, muhalefet meclis üyelerinin sorularını cevaplayarak açıklamalarda bulundu. Sonuç olarak, 2023 yılı Kesin Hesabı oy çokluğu ile kabul edildi ve meclis tarafından onaylandı.

SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

2023 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı’nın hazırlanmasında emeği geçen Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Söğüt, “Hem sizlere, geçmiş dönem meclis üyelerimize ve sizlere, ilgili birimlere, çalışan komisyona teşekkür ediyorum.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Neticede bir bütçeden beklenilen gerçekleşme oranının yüzde 100’e yakın olması. Tahmini bütçe zaten adı üstünde. Yüzde 100’ü yakalamak çok nadirdir.  Gerçekleşme oranımız giderde yüzde 87, gelirde yüzde 86, taahhuka göre de yüzde 92. Rakam olarak iyi bir bütçe. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Komisyon raporunun okunması sonrasında gerçekleştirilen oylama ile Bütçe Kesin Hesabı oy çokluğu ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısının da 4 Haziran Salı günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38