Müzik atölyesi sınıfları hizmete girdi

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  Körfez Fen Lisesi okuluna yapılan Müzik Atölyesi sınıflarının açılışını gerçekleştirdi.

Müzik atölyesi sınıfları hizmete girdi

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  Körfez Fen Lisesi okuluna yapılan Müzik Atölyesi sınıflarının açılışını gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2018 Cuma 12:08
Müzik atölyesi sınıfları hizmete girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  Körfez Fen Lisesi okuluna yapılan müzik atölyesi sınıflarının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımlarıyla hizmete giren müzik atölyesi sınıflarının açılışında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın huzur ve mutluluğu için çok çalışıyoruz. En önemli gündemimiz eğitimdir. Eğitimi, hizmetlerimizin en başına yazıyoruz” dedi.

ÖĞRENDİKLERİNİ VE BİLDİKLERİNİ UYGULAMA FIRSATI SUNACAK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından iki okula da yapılan müzik atölyesi sınıfındases mikseri, hoparlör, elektrogitar, mikrofon seti, ses kartı ve iç donanım malzemelerinin hizmete alınmasıyla okullardaki sosyal alanlara spor tesisleri gibi katkı yaptıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklar, gençler, liseliler ve üniversiteliler hepsi gözbebeğimiz. Onlar umudumuz ve yarınlarımızdır” ifadelerini sarf etti. Okul Müdürleri Harun Künü ve Cemil Bozalan’ın da hazır bulunduğu açılışlarda“Gençler iyi yetişsinler, bilgiyle donansınlar, çağın ilerisine gitsinler, mutlu bir hayatları olsun diye hepimiz çalışıyoruz” vurgusu yapan Karaosmanoğlu, “Bakın bu müzik sınıfı, bu konuda yetenekli olan çocuklarımızın ufkunu genişletecek, onlara öğrendiklerini ve bildiklerini uygulama fırsatı sunacak” şeklinde konuştu.

“DÜNYA’DA EN BÜYÜK GÜÇ BİLİMİN VE SANATIN GÜCÜDÜR”

Eğitimi süren öğrencilerle yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu müzik atölyesi sınıfımızın yapılmasına vesile olduğumuz için mutluyum. Hayırlı uğurlu olsun. Bol müzikli sanatlı günler diliyorum. Gençlerimizin başarıları daim olsun” diyerek duygularını dile getirdi. Körfez Fen Lisesi’nin Bilim ve Sanat Şenliği’nin açılışına da katılan Karaosmanoğlu, burada da öğrencilere hitap etti. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın da hazır bulunduğu “Kariyer Günleri” kapsamında gençlere tecrübelerini ve bilgi birikimlerini aktaran Karaosmanoğlu, “Kocaeli, ülkemizin seçkin bilim ve eğitim yuvalarından birisidir. Buna ulaşılması noktasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Gençlerin kendilerine güvenmeleri ve geleceğe damga vuracak girişimci ruhla hareket etmelerini çok önemsiyorum. Dünya’da en büyük güç bilimin ve sanatın gücüdür” şeklinde konuştu.

“GENÇLERDEN CESUR VE İNANÇLI OLMALARINI İSTİYORUM”

“Gençlerin gelişimine ve bilime hep birlikte önem vereceğiz” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenlerimizin gençlerimizin yeteneklerini keşfetmesine, geliştirmesine ve yönlendirmesine yardımcı oluyoruz, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Yerelde bizler gençlerin önünü açarken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da ülkemizin huzurlu ve mutlu yaşamların olduğu bir ülke için gece gündüz demeden çalışıyor. Gençlerin bilim ve sanatla yakından ilgilenmesi için talimatlar veriyor, bizlerde bunu yerine getiriyoruz. Bir eğitimci olarak tüm öğrencilerimizi çok seviyorum. Bizlerin en büyük kazancı gençlerimizin hayata iyi hazırlanmasıdır. Çünkü gelecek gençlerindir. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Gençlerden cesur ve inançlı olmalarını istiyorum. Öğretmenlerimizden de Türkiye’nin önünü açacak gençlere umut vermesini, bilimin ışığında geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen bir neslin yetişmesi içinde daha çok özveride bulunmalarını da rica ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Körfez Fen Lisesi’ndeki Bilim ve Sanat Şenliği’nin stantlarını gezerek gençlerin ortaya koyduğu çalışmaları da yerinde gördü.

Son Güncelleme: 14.05.2018 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38