Çayır’a Destek Çığ gibi

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili adayı Basri Çayır’a olan destek her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Çayır’a Destek Çığ gibi

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili adayı Basri Çayır’a olan destek her geçen gün çığ gibi büyüyor.

30 Nisan 2023 Pazar 15:05
Çayır’a Destek Çığ gibi

Kocaeli'nin tek Gümüşhaneli ve aynı zamanda yerli adayı Basri Çayır, performansıyla tüm adayların önüne geçmeye devam ediyor. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Çayır, Gümüşhaneli hemşerilerinin desteğinin ardından, Kocaeli köylerinden de destek gördü. 
 

Dün akşam Derince Taşköprülüler Derneğini ziyaret eden Çayır'a manavların ilgisi yoğundu. Uzun yıllardır Kocaeli'nin köylerinde ikamet eden ve ticaret yapan Çayır, bu seçimlerde meclise Körfez'in evladını göndereceğinize eminim dedi. 
 

Ziyarette Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Tayfun Sönmez'de hazır bulundu. Sönmez; Taşköprülü hemşerilerinden Çayır'a destek olmak zorunda olduklarını belirtti. Sönmez konuşmasında; "Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisine oy vererek hemşerimiz ve meslektaşımız Basri Çayır'ı meclise göndermeliyiz. İçimizden, bizden bir aday. İstediğimiz zaman kapısını çalabileceğimiz, aradığımızda ulaşabileceğimiz biri. Dürüstlüğüne ve çalışkanlığına yıllardır şahidiz, bu yüzden bu seçim Basri Çayır' a destek olacağız ve çevremizi de buna ikna edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38