Körfez'de Mayıs Ayı Meclisi Toplandı

Körfez Belediyesi'nin mayıs ayı meclis toplantı başkanları vekili İbrahim Çırpan başkanlığında yapıldı

Körfez'de Mayıs Ayı Meclisi Toplandı

Körfez Belediyesi'nin mayıs ayı meclis toplantı başkanları vekili İbrahim Çırpan başkanlığında yapıldı

07 Mayıs 2025 Çarşamba 08:45
Körfez'de Mayıs Ayı Meclisi Toplandı

Körfez Belediyesi'nin mayıs ayı meclis toplantı başkanları vekili İbrahim Çırpan başkanlığında yapıldı. Toplantı salonunda başladı ve tutanak özetinin oylanması ile devam etti. Onun organizasyonunun düzenlenmesi ve festivallerin yapılması için yetki verilirken, gündem maddeleri tek görüşlerek karara bağlandı.

Projeler İçin Yetki Verildi

Toplantıda Körfez Belediyesi ile Körfez Yarımca Yelken ve Su Sporları Kulübü arasında başarılı çocukların yetiştirilmesi ve sporun yenilerinin kayıtlı olması için protokollerin yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca Çamlıtepe'de yapılması planlanan 'Sok'ak Hayvanları Geçici Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi' ve 'Doğal Yaşam Alanı' projesi için Başkan Söğüt'e yetki verildi. Meclisin11 gündeminin maddesi tek tek görüşlerek karara bağlandı.

Cami Projesi İçin Yetki Verildi

Körfez Belediyesi ile Körfez İlçe Müftülüğü arasında Cumhuriyet Mahallesi'nde cami alanı gözüken yere ortak proje kapsamında cami yapılması için yetki verildi. Meclis toplantısı, meclis üyelerinin dilek, temenni ve önerilerini sunmasıyla sona erdi. Körfez Belediyesi'nin vatandaşların ilçedeki görüşleri tarafından karşılandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner39

banner37

banner38