Posoflular, İlimtepe’de ‘Seyran’da buluştu

Kocaeli Posoflular Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Seyran Şenliği, İlimtepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Yapılan yarışmalar ile şenlik ayrı bir heyecan içerisinde geçti

Posoflular, İlimtepe’de ‘Seyran’da buluştu

Kocaeli Posoflular Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Seyran Şenliği, İlimtepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Yapılan yarışmalar ile şenlik ayrı bir heyecan içerisinde geçti

18 Eylül 2018 Salı 12:30
Posoflular, İlimtepe’de  ‘Seyran’da buluştu

Posoflular seyranda buluştu.

Posof belediye başkanı Cahit Ulgar ve Körfez belediye başkanı İsmail Baran'ın da katıldıgı seyrana çoğunluğu körfez ilçeden olmak üzere kocaelinde ikamet eden posoflular aileleri ile birlikte katıldı.

Kocaeli Posoflular dernek başkanı Muammer eren ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde ilimtepede yapılan seyran'a Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Hamit Akbulut, Karslılar dernek başkanı Alican Kazgan, Kars ili dernek başkanı Ertekin Akbulak, Anadolu yakası Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ, Anadolu yakası posoflular dernek başkanı Atilla Güngör , Fatih Mahallesi muhtarı İsmail Karan, eski İşkur Müdürü Öztekin Kaşukci, KAI vakfı Başkanı mehmet Irak, iş adamı varol subaşı, Dernek yöneticileri Ünal Bozdere, İhsan Karan, Mustafa Tekin, Erhan Uzun, Zafer Erbilici, Yusuf Erdoğan ve çok sayıda posoflu katıldı.

Yöresel halk oyunlarının oynandığı seyranda yöresel yemekler olan Hıngal ve Kete yarışmaları yapılarak dereceye girenlere ödüller verildi.

Hınkal yarışması

1. Emin’e Özer 2. Sonnur eren 3. Şasiye yıldız Kete yarışması 1. Emin’e Çifçi 2. Şasiye yıldız 3.hacer Güngör

Son Güncelleme: 19.09.2018 10:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner39

banner37

banner38