Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, Yeni Adresinde

Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nün öncülüğünde yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, Yeni Adresinde

Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nün öncülüğünde yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

03 Haziran 2024 Pazartesi 11:26
Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, Yeni Adresinde

Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nün öncülüğünde yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Yenikent Mahallesi'nde bulunan modern ve konforlu hizmet binasına taşınan merkez, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Yenilenen fiziki alanları, gelişmiş olanakları ve deneyimli personeli ile Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, sağlık alanında önemli bir merkez haline gelmiştir.

Merkezin bünyesinde bulunan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), kanserle mücadelede önemli bir rol oynamaktadır. Vatandaşlara kanser taramaları, eğitimler ve danışmanlık hizmetleri sunan merkez, erken teşhisin önemini vurgulayarak sağlıklı bir yaşam için gereken adımları atmalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca, merkezin araç park alanı da vatandaşların ziyaretlerini daha kolay ve konforlu hale getirmektedir.

Derince Sağlıklı Hayat Merkezi, yeni adresindeki modern ve konforlu hizmet binasıyla vatandaşların sağlık ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Güler yüzlü personeli ve geniş hizmet yelpazesi ile merkez, bölge halkının sağlık konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Merkezde, vatandaşlara önemli birinci basamak sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.  Diyetisyen, mamografi ve psikolog hizmetleri dışındaki tüm hizmetlerin randevusuz olarak verildiği merkezde özellikle Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) bünyesinde sunulan hayati öneme sahip hizmetler ise vatandaşlara randevusuz olarak sunulmakta.

Merkezde Sunulan Hizmetler Neler?

Derince Sağlıklı Hayat Merkezi'nde sunulan hizmetlerimiz şöyle:

Sağlıklı Beslenme ve Diyetisyen Danışmanlık

Psikolojik Danışmanlık

Fiziksel Aktivite ve Egzersiz Danışmanlığı

Sigara Bırakma Danışmanlığı (ücretsiz ilaç dağıtımı)

Meme Kanseri Taraması (Mamografi)

Kalın Bağırsak Kanseri Taraması (Dışkıda gizli kan tahlili)

Rahim Ağzı Kanseri Taraması (HPV Testi)

Gebe Eğitim Salonu

Detaylı Bilgi ve Randevu Nasıl Alabilirim?

Tüm bu hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, detaylı bilgi ve randevu için 0262 223 62 82 numaralı telefondan iletişime geçebilirler. Derince Sağlıklı Hayat Merkezi tüm vatandaşlarımızı yeni adresinde sağlıklı ve mutlu bir yaşama davet ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38