Ak parti’li gençler tebrik turunda

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları yerel seçimin ardından tebrik turlarına başladı.

Ak parti’li gençler tebrik turunda

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları yerel seçimin ardından tebrik turlarına başladı.

14 Nisan 2014 Pazartesi 10:30
Ak parti’li gençler tebrik turunda

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları başkanı, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova ilçe gençlik kolları yönetim kurulu toplantılarına katıldılar.

Yerel seçimlerde başarılı çalışmalara imza atan ilçe gençlik kolları yöneticilerine teşekkür eden AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ilçe gençlik kolları başkanlarına başarılarından dolayı plaket taktim etti.

“Başarıdaki en büyük pay gençlerin”

Başarılı çalışmalarından dolayı gençlik kolları yöneticilerini tebrik eden Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “Kocaeli’de 13-0’ın altında en belirgin imza gençlik kollarımızın.  Başarıdaki en büyük pay sabahlara kadar bayrak asan, seçim koordinasyon merkezlerinde aktif çalışan gençlerin. Gençler her zaman olduğu gibi yerel seçimlerde de kendini bir kez daha kanıtladı.” diyerek gençlere teşekkür etti.

“Başarı, çalışınca oluyor”

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başladıklarını dile getiren Yusuf Akın “30 Marta kadar canla başla çalıştık, dinlenmek hakkımızdı, dinlendik. Yeniden eski tempoya dönerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanmak. Ben yerel seçimlere 1 yıl var dediğim günü çok iyi hatırlıyorum. Ama 1 yıl geçti, yerel seçimler başarıyla sonuçlandı. Başarı çalışınca oluyor. Çalıştık ve Kocaeli’nin bütün belediyelerini aldık.” dedi. 

Son Güncelleme: 14.04.2014 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38