Şener Söğüt, “Körfez’de algı siyasetine yer yok”

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde gerçekleşen bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Şener Söğüt, “Körfez’de algı siyasetine yer yok”

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde gerçekleşen bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

21 Mart 2024 Perşembe 07:15
Şener Söğüt, “Körfez’de algı siyasetine yer yok”

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde gerçekleşen bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazının ardından Muşlular Derneği’nde düzenlenen buluşmada konuşan Başkan Söğüt, Körfezlilere seslendi. Söğüt, 31 Mart seçimlerinde hizmet ve eser siyasetine destek vermeleri gerektiğini vurgulayarak, algı siyaseti yapmaya çalışanlara karşı uyarıda bulundu.

Başkan Söğüt, Körfez halkının hizmet ve eserlerle yönlendirilmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek ve hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade eden Söğüt, Körfez’in daha yaşanabilir bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Söğüt, seçim sürecinde Körfezlilerin desteğine ihtiyaç duyduklarını ve birlikte başarılı bir gelecek inşa etmek için çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Söğüt, Körfez’in gelişimine katkı sağlamak için projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Körfezlilerin 31 Mart seçimlerinde hizmet ve eser siyasetine destek vererek, şehirlerine daha iyi bir gelecek inşa etmeleri gerektiğini vurgulayan Söğüt, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Körfez’i daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Körfez’de geride bıraktığı 5 yılda hizmet ve eser siyaseti dışında hiçbir polemiğe girmediklerini, Körfez için canla başla çalıştıklarını belirten Başkan Söğüt, “Birileri çıkıp algı yapmaya çalışıyor ama Körfezliler buna geçit vermez. Onlar AK Parti ve Cumhur İttifakı ile hizmet ve eser siyasetine alıştı. Bizler her zaman kendilerine yaptığımız ve yapamadığımız her şeyin hesabını verdik.

 5 yıl önce göreve gelirken verdiğimiz sözler ve yaptıklarımız da; önümüzdeki 5 yıl için yapacaklarımız hizmetlerin göstergesi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte önemli projeleri yine önümüzdeki dönem hayata geçireceğiz. Bizim sevdamız da, gayemiz de Körfez ve Körfez’e hizmet. Onlar algı yapmaya çalışsın biz hizmet ve eser” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.03.2024 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38