Dört Eskrimcimiz Milli Takımda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu dört eskrimci milli takım kampına davet edildi.

Dört Eskrimcimiz Milli Takımda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu dört eskrimci milli takım kampına davet edildi.

30 Eylül 2015 Çarşamba 13:17
 Dört Eskrimcimiz Milli Takımda

Bu sezon bayanlar Eskrim branşında başarıdan başarıya koşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu eskrimciler, aldıkları derecelerle adından söz ettirdi. Bayan eskrimciler bu başarılarıyla da milli takım kampına davet edildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor eskrim antrenörü aynı zamanda milli takımlar antrenörü olan Ömer Kılıç nezaretinde milli takıma büyük bayanlarda üç yıldızlarda ise bir sporcu davet edildi.

 

DÖRT SPORCU, BİR ANTRENÖR

29 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında Ankara Eryaman Olimpiyat merkezinde yapılacak olan büyük bayanlar eskrim kampına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden Aslıhan Kayabaş, Dilara Ünal ile Gökçe Günaç davet edildi.  Büyük bayanlar kampının hemen ardından 9 Ekim-15 Ekim tarihlerinde ise Yıldız eskrimciler kampı başlayacak. Bu kapmada Kağıtspor’un alt yapısından yetişen Kübra Temel katılacak. Bayanlarda dört sporcunu milli takıma veren Kağıtspor’un bu başarısı Federasyon başkanı tarafından da övgüyle karşılandı.  

Son Güncelleme: 30.09.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38