banner28
banner23
banner36

Teknoloji hızla ilerliyor.

Sosyal medya yarışı çığ gibi büyüyor. Sosyal medyanın ilk platformlarından biri olan Youtube devrim niteliğinde bir yeniliğe gidiyor. Bu yenilikle bakın neler olacak.

Teknoloji hızla ilerliyor.

Sosyal medya yarışı çığ gibi büyüyor. Sosyal medyanın ilk platformlarından biri olan Youtube devrim niteliğinde bir yeniliğe gidiyor. Bu yenilikle bakın neler olacak.

02 Şubat 2018 Cuma 13:36
Teknoloji hızla ilerliyor.

YouTube'u telefonundan izleyen herkesi ilgilendiren gelişme bu sabah yaşandı. Dünya devi, YouTube'ta video izleyen herkese bomba bir özellik sunmaya başladı.

YouTube kullananların en çok şikayet ettiği noktalardan biri şüphesiz internet olmadan da YouTube'u kullanabilmek istemeleri ve yıllardır internet olmaksızın YouTube'a bağlanmayı başaramadık ve kotaları ağırlıklı olarak YouTube doldurdu.

Ancak YouTube'un hayata geçirdiği yeni uygulama, kullanıcıları büyük bir dertten kurtarıyor. Artık video izlerken internete bağlı olmak zorunda değilsiniz. Kullanıcıların YouTube’dan video indirip daha sonra internete bağlı değilken bile izlemesine ve yakındakilerle paylaşmasına izin veren YouTube Go, Türkiye ile birlikte 130’u aşkın ülkede kullanıma sunuluyor.

YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imkanı sağlıyor. YouTube Go’da öne çıkan özelliklerse şöyle: bölgenizde trend ve popüler olan videolar YouTube Go ana ekranında yer alır, böylelikle sizin çevrenizin ilgisini çekecek videoları keşfetme imkanı bulabilirsiniz.

YouTube Go’da bir video ile ilgili küçük resme tıklayarak ön izleme yapabilir, böylelikle ne hakkında olduğu konusunda daha fazla fikir edinip izleyip izlememe kararını önceden verebilirsiniz.

Daha sonra ileride izlemek için cihazınıza indirebilir veya hemen izleyebilirsiniz. Ayrıca söz konusu videoyu izlerken ne kadar veri kullanacağınızı da seçmeniz mümkün.

YouTube Go kullanırken videolarınızı yakınınızda bulunan aile üyeleri ve arkadaşlarınızla hiç veri kullanmadan paylaşabilirsiniz.

Kullanıcı geri bildirimlerinden yola çıkılarak yapılan değişikliklerle artık videoları indirmek, izlemek veya paylaşmak istediğinizde temel ve standart çözünürlüklerin yanı sıra Yüksek Kalite’yi de (HQ) tercih edebilirsiniz.

Kullanıcıların daha da güncel video önerileri talebi doğrultusunda yaptığımız yeniliklerle, artık ana ekranda daha kişiselleştirilmiş içeriklere ulaşabileceksiniz.

Artık yakındakilerle paylaş özelliğine ana ekrandan daha da kolay ulaşılabiliyor. Ayrıca çok istenen tek seferde birden çok video paylaşma seçeneği de eklendi.

Peki YouTube Go uygulamasını herkes kullanabilecek mi? Ne zaman yayınlanıyor? Uygulama ücrete tabi mi?

YouTube Go bugünden yani 2 Şubat tarihinden itibaren telefonlara yüklenebilecek; henüz herkes erişemese de ilerleyen saat ve günlerde herkesin erişimine açılacak. Uygulama ücretsiz; iPhone ve Android cihazlarda kullanılabilecek.

Son Güncelleme: 02.02.2018 13:40
Anahtar Kelimeler:
Teknoloji Hızla Ilerliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38